LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
Dosta više.....ili tema ide pod ključ.
Postove vam neću obrisati. Nek vašim odraslim pametnim glavama služe na čast.
Postove vam neću obrisati. Nek vašim odraslim pametnim glavama služe na čast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
davati prednost domacj robi je jedninacin da opstanemo. A s druge strane, nema nista prirodnije i normalnije.
Па Србија је хрватска колонија у овом часу. Хрварти држе 70% српске првреде. Не постојање националне свести код Срба и мржња једног дела српског народа према сопствеој земљи им је то омогућила. У осталом, тако суи у рату победили. Не само зато што је запад био на њиховој страни, него зато што је пола Београда и пола Новог Сада било на њиховој страни.
a sta ti imas protiv nase brace Hrvata? Takvi Ruski placenici kod nas u Srbiji samo prave probleme. Hrvati su nasa evropska braca i sasvim normalno je da je podrzavamo. Meni je samo degutantno da toliko ljudi koji zive u Evropi podrzavaju Rusiju??? EJ RUsiju? ILI jos gore oni pacenici sto podrzavaju Kinu ili Iran? Direktna izdaja.
SVE STO JE MADE IN EU je za mene domace a sve sto dolazi VAN EU je zapravo stana roba i podrzavanjem tih proizvoda cinite direktnu izdaju nasih evropskih nacionalnih interesa.
Па Србија је хрватска колонија у овом часу. Хрварти држе 70% српске првреде. Не постојање националне свести код Срба и мржња једног дела српског народа према сопствеој земљи им је то омогућила. У осталом, тако суи у рату победили. Не само зато што је запад био на њиховој страни, него зато што је пола Београда и пола Новог Сада било на њиховој страни.
Ne slažem se potpuno sa Vama.Moje iskustvo je da naša voljena Država sve čini kako bi nam zagorčala život,kako nama u inostranstvu tako i u Srbiji.
Čuo sam da je Dobro kafa loša. Ne pijem kafu. Jel to tačno?
Напред иде онај који је за ту привилегију платио. Место на рафу у висини очију, или поред касе се плаћа. Сећате се качења Максија и Јафе кад Јафа није хтела да да специјалне рабате, па је ови на кратко избацили из понуде...Slazem se, podrzavam, pozdravljam....
Keva pre neki dan kupila podravkinu mlevenu papriku.
Starija zena, nije zagledala. Hteo sam u top da je stavim. Naravno figurativno
Primetio sam da nasi prodavci bas tu stranu (a narocito hrvatsku) robu serviraju na tezgama onako u prvi plan.
Tek nekako iza ili sa strane, malo povuceno, se nalazi isti proizvod domaceg proizvodjaca.
Ili se meni samo tako cini?