soko stark
Aktivan član
- Poruka
- 1.051
Idealna prilika za krstaricu da krene sa oglasima , jer ovako će od nas propasti .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno vreme se prodavao i nevidljivi ogrtač Hari Potera. Kao što možete videti, bez oštećenja.I neka prestaju s radom, kada se samo sijetim kakve su se gadarije tamo prodavale.
Pogledajte prilog 1808087
Adi je više volio ulje na platnu.Tako je, Adi je volio umjetnost, ali ona slika nije umjetnost, već "Entartete Kunst".
A ti ces da prodajes svoju "robu" na aliexpresu ili temu-u? Koliko mrzis jarane iz KP, sve zbog pisljivih 300 dindzi, mogu da mislim koliko tek mrzis SNS od kad ti je komunalna lupila kaznu ispred Kalenica od 3000 dinzdi...Upravo su sitnice podigle taj sajt, pošto su temu i aliexpres stigli kp sajt može da seli u afriku.
kako prestaje? plati oglas tjt
prc milojko dobar sajt...Pa i ne treba da bude za džaba, ljudi su uložili ozbiljan rad da naprave najbolji sajt za polovne stvari na Balkanu.
Nego sirotinja nije navikla da plati uslugu.
Ove što bi teli za džaba treba pustiti da naprave sami svoj sajt.
Pošto nigde nema informacije o gašenju sajta to znači da je naslov ove teme neistinit. Da li može promena naslova?ovo nešto novo?
postavio sam par oglasa ove godine samo obnovu sam plaćao po 50 dindži da bude oglas pri vrhu....
al brzo se prodalo....

Gase sajt čim traže 300 din za bilo kakav oglas, pitao sam jel ima neka druga alternativa![]()

Mogao si da staviš naslov recimo ''Da li postoji alternativa sajtu kupujem prodajem'', a to da se sajt gasi jednostavno nije tačno.Gase sajt čim traže 300 din za bilo kakav oglas, pitao sam jel ima neka druga alternativa![]()
Kupujem prodajem ne uzima provizijuKo ih iebe dinar necu da platim
Ako je to "samo sajt" onda bi se svi siti naotvarali ne bi džonjali po Bubanj Potoku ili PančevuZnate ono kad prodate to sto prodajete i kad hocete da obrisete oglas pa vas pitaju jeste li prodali preko sajta KP?
E pa sami ste krivi jer kazete da ste preko njih prodali i oni skontali da brdo oglasa sa raznoraznim predmetima se proda preko njih i eto naplatze.
Isto to se desilo sa Polovnim Automobilima i eno ih danas uzimaju 2000 din za oglas ako auto ide na ime kupca.
Ja mesecno platim i po 70€ sto je na godisnjem nivou preko 800€. A za sta? Za internet sajt?
A krenuli su od 1900 din za mesec dana a sad su preko 6000 za moj paket plus dodatnih 54 din dnevno za svaki dodatni oglas koji je van paketa.
Drugar isto tako ima preko 300 artikala na KP i mislim da mi je rekao da treba da plati preko 10k dinara za sve te oglase mesecno pa je izbrisao neke oglase da bi se spustio ispod nekog broja oglasa gde i dalje placa ali dosta manje.
Sve u svemu KP ce opstati i moze neko trenutno da bude besan kao sto sam ja bio besan na PA ali eto placam jer nemam drugog izbora.
Sta ne uzima proviziju,imas 10 besplatnih oglasa ili 2 kao sto je postavljenoKupujem prodajem ne uzima proviziju
Zgodno za tehniku iz Madjarske da me ne pelješe po lokalnim prodavnicama
Imas,napravi sajt i reklamiraj se na fejsu,instagramu itd svuda gde je besplatno,pa kad ih vecina odjebe nek se zadovolje banerima i prosecnim platamaZnate ono kad prodate to sto prodajete i kad hocete da obrisete oglas pa vas pitaju jeste li prodali preko sajta KP?
E pa sami ste krivi jer kazete da ste preko njih prodali i oni skontali da brdo oglasa sa raznoraznim predmetima se proda preko njih i eto naplatze.
Isto to se desilo sa Polovnim Automobilima i eno ih danas uzimaju 2000 din za oglas ako auto ide na ime kupca.
Ja mesecno platim i po 70€ sto je na godisnjem nivou preko 800€. A za sta? Za internet sajt?
A krenuli su od 1900 din za mesec dana a sad su preko 6000 za moj paket plus dodatnih 54 din dnevno za svaki dodatni oglas koji je van paketa.
Drugar isto tako ima preko 300 artikala na KP i mislim da mi je rekao da treba da plati preko 10k dinara za sve te oglase mesecno pa je izbrisao neke oglase da bi se spustio ispod nekog broja oglasa gde i dalje placa ali dosta manje.
Sve u svemu KP ce opstati i moze neko trenutno da bude besan kao sto sam ja bio besan na PA ali eto placam jer nemam drugog izbora.
Na Limundo je drugačijeSta ne uzima proviziju,imas 10 besplatnih oglasa ili 2 kao sto je postavljeno
Traže tebi, ali meni recimo ne traže.Gase sajt čim traže 300 din za bilo kakav oglas, pitao sam jel ima neka druga alternativa![]()
Izračunaj koliko si čistog novca zaradio prodajući kola na tom sajtu, i uporedi sa tim što si njima platio.Znate ono kad prodate to sto prodajete i kad hocete da obrisete oglas pa vas pitaju jeste li prodali preko sajta KP?
kako im se kad ćefne.Traže tebi, ali meni recimo ne traže.
Šta misliš zašto?
Ma ne, nego Mario prodaje kao Maxi, a hoće džaba.kako im se kad ćefne.