Kupujem/Prodajem/Menjam

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TRAZIM:
Zagor ZS ispod broja 400, da su bar ocuvani za 3.

NUDIM:
Oko 100 Ludens i SD izdanja Zagor, nesto Dylana i Texa, npr:
Zagor almanah 1-6 Ludens (glanc)
Zagor klasik 3-13 (vecina glanc sa trafike)
Oko 40kom extra i redovnih
Alan Ford Svet i Borgis oko 20kom

U obziro dolazi i prodaja. Lokacija je Sarajevo, u nekim opcijama mogu poslati i iz Srbije i ako bude zamjena primiti posiljku u Srbiji.

Detaljnije na mail stripovi.bih@gmail.com

Kod:
HEAVY METAL

july 2003,  
avg.2003,  
sept.2003, 
okt 2003,
dec 2003, 

spring 2004,
summer 2004,
fall 2004,

jan 2004.
march 2004. 
may 2004,
july 2004,  
sept 2004. 
nov.2004. 

fall,2005.
spring,2005. 
summer, 2005.

jan. 2005,
march,2005.
may, 2005.
july,2005.
sept. 2005.
nov,2005,

spring, 2006
summer, 2006

march 2006
sepr. 2006
nov. 2006

prodaja ili razmena za druga strip izdanja (sve varijante otvorene)
pitanja,ponude i sl na maill otpisani71@yahoo.com ili PP

2ntllaa.jpg

80 din po stripu.Brojevi
971-oivicen selotejpom naslovna iznutra
1035-ocuvan za 3+/4
906-3+
808-Naslovnica bespotrebno oivicena selotejpom
767-Naslovnica bespotrebno oivicena selotejpom
661-Naslovnica bespotrebno oivicena selotejpom,i bez slicice nastavka
826-Naslovnica bespotrebno oivicena selotejpom
662-4-
1050-4

ek5rk.jpg

582-zlatna cerbatana 50
928-ritualne maske,vrlo lep-100
913-vesela udovica-70
931-braca po krvi,vrlo lep,otcepan kupon na zadnjoj strani 96,pa zato 100din
933-nobino prorocanstvo0ocena 4+ za 100din
940-juzi dijamant-ocena 5,savrseno stanje-150d
926-afrika-stanje 3+ za 80 din

1180or9.jpg

545-sneke u noci-selotejp na rubu-70
616-surova zemlja-ostecen rub,fali stranice dodatka-60d
951-oluja nad kenijom-60d
558-zlokobna mocvara-100d
664-cudoviste-100d
939-kalahari-100d

10sdq1i.jpg

MIKI SVE PO 50DIN

2czu1du.jpg

Kit-780-totem od slonovace-los rub,necitljiv-50
8670maskirani zastitnik-80
234-kit je nestao-trag od selotejpa 220
mark horus 30d
tex 1029-60
635-u zemlji morosa-120,vrlo redak
Blek-Balon-130,vrlo redak
841-okamenjeni lavirint-50,sken naslovna
899-argument kalibra 45-50din
688--hitroruki-50d

2qtbupt.jpg

Mister noi-losiji,40 po komadu,neki nemaju zadnje

2ryhc2v.jpg

Zagori 40 po komadu

2w4zpsg.jpg

dd exrta 9-stanje 4+,200d
Mefisto specijali-stanje 4+/5-250 I 300 DIN

2hr3a68.jpg

Abaton zagor -komplet,odlicni,650din

KONTAKT 065 63 85 117.MILOS

Ako je neko zainteresovan za razmenu neka se javi preko PP...
U ponudi imam ZS brojeve <100 i LMS brojeve < 100,prilichno dobro ochuvani,neki glanceri,vecjina 5 ... izmedju ostalih ZS 13 ( verovatno najochuvaniji primerak trenutno ) , ZS 1 i tako dalje...
Ono shto mene zanima jesu kolekcije Ludensa i neka starija strip izdanja tipa EKS,Gigant i tako to ...
Naravno u obzir dolaze samo glanceri ili u najgorem sluchaju ochuvanost 5.

Pozdrav.

P9280047-1.jpg

P9280029-1.jpg

P9280028-1.jpg

Nazhalost,nemam noviju sliku ZS 13,ova je od pre par godina.U medjuvremenu je odradjena restauracija,sklonjen je selotejp potpuno bezbedno,celo mesto na kome je bilo je ochiscjeno i ne primecjuje se nishta.Znachi 5+ sigurno,a mozhe i kao glancer da prodje,zavisi od kriterijuma.

P9280048-1.jpg

Poslednja izmena:
Moje cestitke na ovakvim primercima...
Zajedno vrede mozda 800-900e,ali imaju vecu vrednost onome ko ih poseduje...

daj ne budi smesan i coveku ne raspiruj mastu bez potrebe...
ZS 13 glanc apoteka maksimala 350 eura i to treba naci bas zagrizenog kolekcionara dok jedinica ima na trzistu do 150 eura isto perverzija ocuvanih...

to sto je nekada neki broj otisao za sulude cene nimalo nije merilo
cak je br. 4 u LMS trazeniji i skuplji od Nasilja...

http://www.stripovi.com/AucImages/P6140007s.jpg
Primerak sa slike je otisao za ako me ne vara secanje 250 evra,dodaj 350 do 400 za zs 13 i to je 600 do 650 e,sto nikako nije malo.685e je rekord za lms 4
Jesam malo omasio(200tinak evra :D ) ,a sta mislis ,koliko ce ovi dostici
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2091209
PO meni je to bolest,kupicu Hc mister Noa libelus 60tak komada umesto jedan LMS 4 ,ciju pricu mogu procitati u extra seriji,vanrednom broju ZS pa uskoro i u kolekcionarskom Vc zagoru...
http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=695

daj ne budi smesan i coveku ne raspiruj mastu bez potrebe...
ZS 13 glanc apoteka maksimala 350 eura i to treba naci bas zagrizenog kolekcionara dok jedinica ima na trzistu do 150 eura isto perverzija ocuvanih...

to sto je nekada neki broj otisao za sulude cene nimalo nije merilo
cak je br. 4 u LMS trazeniji i skuplji od Nasilja...

Heh ajd` i ja nešto da izjavim za dnevnik :D
Prvo nema potrebe da mi Elfak "raspiruje maštu" jer sam itekako upućen u cene i vrednosti stripova zadnjih 20ak godina.
Što se tiče ZS 13 glanc-a,ja lično znam dvojicu ljudi koji ga poseduju i niko od njih nikada nije razmišljao o prodaji.Ono što takođe znam jeste da taj strip u glanc stanju NIKADA do sada nije bio na aukcijama!!!!Bilo je nešto približno 5tici što je prodato za 432 evra ako se dobro sećam,što je opet mnogo više od 350.Evo,ako ti tako odgovara,nađi ti meni glanc ovoga i ja ti odmah dam 350 evra bez razmišljanja.
Drugo na koje tačno tržište misliš kada pričaš o jedinici?Ja opet ponavljam,nisam video glanc na prodaji još uvek nigde,a jedini dobro očuvani primerak ovoga je otišao za 190 e.Znam za još par prodaja van aukcija od po 200e i to je to.Nije to baš vevliko tržište i čest strip.

Što se tiče LMS 4 i njegove vrednosti u poređenju sa Nasiljem tiče to je ipak subjektivna stvar.Za mene lično je mnogo manje vredniji od recimo ZS 13,ZS 53,LMS 127.... Ja njega imam u glanc izdanju,ali sam se za ove ostalo propisno pomučio godinama unazad.E sad,što se tiče aukcija,taj strip JESTE prošao bolje na aukcijama jednom,prodat je za oko 700 e ili tako nešto,ali to ne govori mnogo toga...problem je što tog stripa retko kada ima na aukcijama,a ZS 13 je recimo stalno prisutan i to mu ubija cenu.Međutim treba imati u vidu u kakvom su stanju te trinaestice koje se prodaju - sve sami krševi ...
I onda neko stiče utisak kako je ZS 13 lako dostupan a LMS 4 nema nigde...NE,ZS 13 je podjednako teško dostupan kao i LMS 4,pričamo o kolekcionarskim primercima...

@ Kresha original & FILIP NJ - ne prodajem ove stripove,samo ih menjam.Što se tiče Marka,njega imam samo u svojoj kolekciji,ništa za razmenu.Od Ludensa mi bukvalno treba sve,ali bukvalno...kupovao sam nešto sitno u vreme Slobodne Dalmacije još i onda napravio veliki jaz od ko zna koliko godina gde nisam ništa kupovao od toga...i sada bih polako da sastavljam kolekcije.Ali opet ponavljam,zanimaju me samo glanc i 5+ varijante.

Heh ajd` i ja nešto da izjavim za dnevnik :D
Prvo nema potrebe da mi Elfak "raspiruje maštu" jer sam itekako upućen u cene i vrednosti stripova zadnjih 20ak godina.
Što se tiče ZS 13 glanc-a,ja lično znam dvojicu ljudi koji ga poseduju i niko od njih nikada nije razmišljao o prodaji.Ono što takođe znam jeste da taj strip u glanc stanju NIKADA do sada nije bio na aukcijama!!!!Bilo je nešto približno 5tici što je prodato za 432 evra ako se dobro sećam,što je opet mnogo više od 350.Evo,ako ti tako odgovara,nađi ti meni glanc ovoga i ja ti odmah dam 350 evra bez razmišljanja.
Drugo na koje tačno tržište misliš kada pričaš o jedinici?Ja opet ponavljam,nisam video glanc na prodaji još uvek nigde,a jedini dobro očuvani primerak ovoga je otišao za 190 e.Znam za još par prodaja van aukcija od po 200e i to je to.Nije to baš vevliko tržište i čest strip.

Što se tiče LMS 4 i njegove vrednosti u poređenju sa Nasiljem tiče to je ipak subjektivna stvar.Za mene lično je mnogo manje vredniji od recimo ZS 13,ZS 53,LMS 127.... Ja njega imam u glanc izdanju,ali sam se za ove ostalo propisno pomučio godinama unazad.E sad,što se tiče aukcija,taj strip JESTE prošao bolje na aukcijama jednom,prodat je za oko 700 e ili tako nešto,ali to ne govori mnogo toga...problem je što tog stripa retko kada ima na aukcijama,a ZS 13 je recimo stalno prisutan i to mu ubija cenu.Međutim treba imati u vidu u kakvom su stanju te trinaestice koje se prodaju - sve sami krševi ...
I onda neko stiče utisak kako je ZS 13 lako dostupan a LMS 4 nema nigde...NE,ZS 13 je podjednako teško dostupan kao i LMS 4,pričamo o kolekcionarskim primercima...

Prvo i osnovno nije mi padalo na pamet da otvaram raspravu sta je starije,kokos ili jaje...
Svaki od kolekcionara ima svoju verziju price oi o broju 13 ZS i o broju 4 LMS sto bi se reklo kako je prica isla sa kolena na koleno iliti sa foruma na forum ili bazirano na nekom licnom iskustvu t.j muci da se pojedini strip nabavi..

Sledece da se razumemo nemam nameru da osporavam bilo kome da za svoj strip trazi i 1000 e normalno je da svaka roba na svetu ima svoga kupca pitanje je samo koliko je ko strpljiv da saceka tog "pravog"
a sto se tice prodaje na stripovi.com ko je imalo pratio aukcije tamo mogao je da vidi da ako pojedini momci tamo prodaju i trojku dobiju bolju cenu od glancera nekog anonimusa to jest od nekog ko je sa nepoznatijim nickom od pojedinih,sve to ima svoju pricu

Ja sam svoju tezu o dostupnosti istih bazirao samo na licnom iskustvu jer sam u zadnjih 30-ak godina u ruci imao desetine jedinica ZS raznih stepena ocuvanosti,trinaestice 12 kom dok sam samo 4 puta imao cetvorku od cega sam jednu jedinu zadrzao za sebe,vecinom sam iste menjao za brdo drugih izdanja a samo sam od njih svih 2 komada prodao za kes i to za mene sasvim dobroj ceni (br 4 lms sam prodao za 250e a platio ga 50 dok broj 13 dao za 210 e a platio ga 65e sto je za mene tada bio izuzetno dobar posao mada sam za mesec dana kasnije za svaki mogao dobiti po 400e da sam bio strpljiviji)

meni licno su svi viskovi koje dobijem ili kupim samo sredstvo da za njih dobijem ono sto jos nemam u kolekciji a volio bi da imam:D

@ Kresha original & FILIP NJ - ne prodajem ove stripove,samo ih menjam.Što se tiče Marka,njega imam samo u svojoj kolekciji,ništa za razmenu.Od Ludensa mi bukvalno treba sve,ali bukvalno...kupovao sam nešto sitno u vreme Slobodne Dalmacije još i onda napravio veliki jaz od ko zna koliko godina gde nisam ništa kupovao od toga...i sada bih polako da sastavljam kolekcije.Ali opet ponavljam,zanimaju me samo glanc i 5+ varijante.

koliko komada trazis od ludensa i koje likove posalji mi na pp imam i nesto veselog cetvrtka

Pametno, i ja to radim.
Steta sto nemas Marka, Zagora i kompaniju sam prebrinuo, ostao mi jos samo Mark.

Af,razni izdavaci
Svet specijal 4,6,7,8,16,17
Maverik 1,3,4,5,6,7,9,10,11
Maverik mali format 3,6,7,8,10,12,13,14,15
Maverik specijal(format a5) 1
cena 1100 za sve(pricip svet po 50,maverik po 40,ali po 30,spec 50) sa mojom postarinom
5kk0o9.jpg

Ken Parker br. 1 Gde umiru titani - Ledeni dah
Ken Parker br. 2 Bela tisina - Divljaci
Ken Parker br. 3 Casovi ocaja
Ken Parker br. 4 Casovi ocaja - Vecita lutalica
Ken Parker br. 5 Veliki spektakl
Ken Parker br. 6 Naleti straha - Melez
Ocena 5

slika-1057067x640.jpg

Ken Parker 7-12 - Ocena 3

slika-Ken-Parker-7-12-1057048x640.jpg

Zagor klasik tvrd povez broj 3 - Tajna sluzba
Zagor klasik tvrd povez broj 5 - Odlazak u nepoznato
Ocena 5

slika-1057085x640.jpg

Dilan Dog Vanini broj 3 Maelstrom!
Dilan Dog Vanini broj 5 - Zver iz pecine
Ocena 4

slika-Dilan-Dog-Vanini-broj-5-Zver-iz-pecine-1057088x640.jpg

Dilan Dog SD extra br.9 - Alfa i omega
Dilan Dog SD extra br.10 - S druge strane zrcala
Dilan Dog SD extra br.11 - Veliki sotona
Dilan Dog SD extra br.12 - Ubojica
Dilan Dog Ludens extra br.14 - Izmedju zivota i smrti
Ocena 4

slika-Dilan-Dog-SD-extra-br-10-S-druge-strane-zrcala-1057121x640.jpg
slika-Dilan-Dog-Ludens-extra-br-14-Izmedju-zivota-i-smrti-1057159x640.jpg

Dilan Dog Ludens Giganti 1-3
Ocena 5, prvi broj ima malo ostecenje u gornjem levom cosku.

slika-Dilan-Dog-Ludens-Giganti-1-3-1057179x640.jpg

11 stripova, razne ocuvanosti. Pogledajte sliku. Povoljno.

slika-11-stripova-603965x640.jpg

U obzir dolazi prodaja i razmena, ako imate nesto sto meni treba!
Za sve dodatne informacije javite se na pp!

Back