- Poruka
- 346
Ebeš dažbine. Kad cena stanova padne na nulu, eto mene da pazarim desetak.![]()
A posle kad vidiš koliki su mesečni računi, ima da prodaješ za Minus 25 evra po kvadratu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebeš dažbine. Kad cena stanova padne na nulu, eto mene da pazarim desetak.![]()
trzisna cijena stanova bi trebalo da se formira na osnovu ponude i potraznje,mada to kod nas jos uvjek ne pije vode jer tek sto smo izasli iz socijalizma i tesko se navikavamo na ovu neoliberalnu kapitalisticku trzisnu utakmicu
sto se tice cijene stanova one bi trebalo dobro da padaju,natalitet u srbiji je katastrofalan ,srbija gubi brzo stanovnistvo negativnim prirastajem,dosta ljudi odlazi vani trbuhom za kruhom itd
ako se desi da srbija udje u EU ,to ce biti katastrofa,vidimo kakvo je stanje u ndh ,mnogo su ekonomski jaci od srbije,imaju turizam od koga imaju ogromne prihode ali ustase masovno sele prema njemackoj,irskoj ,svedskoj jer kao drzavljani clanice eu imaju mogucnost da zive i rade bilo gde na teritorji eu...za ove tri godine vjerovatno je stotine hiljada hrvata otislo vani
sta li ce tek biti sa srbijom ako udje u eu,bice to seoba epski razmjera...nece imati ko da zivi u tim stanovima,niti ce se moci izdati....mnogo vise stanova nego stanovnistva..cijena samo moze da ide dole u buducnosti
Probaj na Beobuild forumu da pitaš. Imaš tamo temu za kupovinu stana. Osim trolovanja i lupetanja ovde nećeš ništa pametno da pročitaš.Postovani svi,
Vec nekoliko meseci momak i ja trazimo stan za kupovinu. Zanima nas samo Novi Beograd uz pokusaj da izbegnemo blokove.
Zivimo kao podstanari vec 2 i po godine. Ziveli smo u Aleksinackih rudara, stara zgrada sa 4 sprata bez lifta, verovatno mnogi od nas znaju,
Zgrada je bila odlicna, izolazija super, lokacija savrsena, ali ipak je stan bio na 4. spratu bez lifta i poslednji sprat a ravan krov (vruceeeee)...Te smo se preselili u Dona Kenedija, zgrade iza benzinske pumpe, na uglu sa Bulevarom Mihajla Pupina...Stan lep, fino sredjen, ALI IZOLACIJA UZASNA!!!!!! Ovo pisem jer zelim da niko od vas ne napravi gresku i kupi iili iznajmi stan ovde. Cuje se kad se komsije tusiraju, peru sudove, kad normalno hodaju u stanu iznad, kad glasno pricaju....
Zato zelim da mi neko da savet i preporuku, ukoliko zivi u zgradi gde je SIGURNO izolacija odlicna, a da je na Novom Beogradu, kako bismo uzeli u obzir kupovinu stana u toj/takvoj zgradi.
Idealna lokacija je od Usca do Retenzije, moze Arena...A na kraju, ceo Novi Beograd.
Hvala puno!!!