Kupovina poklona za koleginicu

CoaSamuraj

Zainteresovan član
Poruka
155
Ćao svima,želeo bih da kupim koleginici neki poklon, uskoro ide na razmenu studenta u Sloveniju i želeo bih nešto lepo da joj poklonim dok je tamo.Upoznali smo se pre godinu dana tako da ne znam baš previše o njoj znam da voli životinje,komunikativna i je i razdragana osoba stvarno bih voleo nešto kreativno da joj poklonim pa od vas tražim malu pomoć tako da bi svaki predlog dobro došao. :worth:

Turisticki vodic za Sloveniju.
Prakticno je, sigurno ce ga razgledati, a i misliti na tebe... :)
Zanimljiv predlog,hvala

- - - - - - - - - -

Poklon je suvisan.ako uzimas nesto,nek bude bas sitnica
Htela sam da kazem kaseta sa nekom muzikom....dobro nisam rekla neka ploca:dash:
Nije ovo za mene
Nije loša ideja,uskoro ćemo se videti za koju nedelju tako da istražiču njen muzički ukus

Ćao svima,želeo bih da kupim koleginici neki poklon, uskoro ide na razmenu studenta u Sloveniju i želeo bih nešto lepo da joj poklonim dok je tamo.Upoznali smo se pre godinu dana tako da ne znam baš previše o njoj znam da voli životinje,komunikativna i je i razdragana osoba stvarno bih voleo nešto kreativno da joj poklonim pa od vas tražim malu pomoć tako da bi svaki predlog dobro došao. :worth:

41vuSfHJEHL._SY355_.jpg
nintendo-switch-console-4923.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da je bolje da je povodom njenog odlaska pozoveš negde, u neku poslastičarnicu, ili gde već ona voli da ide. Lepo se ispričate, poželiš joj srećan put i boravak u Sloveniji, i nastaviš da joj se redovno javljaš dok je tamo

Ako ovo odbije, zaboravi i na kupovinu poklona. :aha:

Pre odlaska za Bec, isto zbog studija, sam dobila turisticki vodic za Bec, koji sam posle puno puta koristila, solju za kafu, prelepu kutijicu od ratana i puuno nekih drugih sitnica, kojih se vise ni ne secam svih. Proslo je dosta godina od tada. Ali ove tri stvari znam od kojih sam ljudi dobila, jer sam ih redovno koristila.
To sa pozivom na sladoled ili pice je dobra ideja, ali secajuci se sebe iz tog perioda nisam mogla da se vidim sa svima. Jednostavno nije bilo vremena za sve. Puno obaveza, a i stalno nam je neko bio u gostima. Pa pazljivo biraj vreme kada ces je pozvati, bez obzira da li ce to biti zbog poklona ili samo zbog pica.
Btw, ne kupuj nista veliko sto ce joj biti problem da spakuje.

ne zas je dovoljno
ako znas koju knjigu voli mozes to recimo, to je vecan poklon
ako ne znas nista bas onda uzmi vaucer u nekom butiku/knjizari/drogeriji pa neka sama bira sta oce

ne mozemo ti mi reci sta da uzmes nekome koga nismo videlu u zivotu, logika :lol:

Kako se je ne poznajes najbolje, mislim da bi knjiga bila sasvim ok

Back