Kupovina kondoma

e kakvi bolesnici rade po trafikama!!!
meni su centru za planiranje porodice posle porodjaja dali pilule.posto sam uvek zaboravljala ja ih batalim.odem tamo na neki sastanak i pitaju me kako ide s pilulama ja kazem da sam prestala da ih uzimam.koja je to panika bila my god!!!sestra zove ginekologa da joj javi i onako potresene mi trpaju 30-ak kondoma u tasnu,dok ne vidim sta cu dalje(naravno besplatno)
da li je drzavi jeftnije da obavlja toliko abortusa godisnje,da leci od sifilisa ili da deli besplatne kondome?

bio je neki propali,naravno,pokusaj u bg da se dele kondomi.u kaficima je uz pivo isao jedan komad...dok ih zaposleni nisu razgrabili.
onda je u nekoliko caffea bio automat gde su kostali npr.1 dinar,kao sada 10...
ali ni to nije potrajalo jer je neko razbio masinu...
:(
ne znam kako je sada ima li toga po gradu,ali bolo bi super da postoje automati u skolama,kao na zapadu..automati sa kondomima,uloscima,slatkisima...

Devojka i ja smo jednom usli u apoteku i kupili 40 komada, a teta se zbunila dok ih je ubacivala u kesu jer su stalno ispadali posto je kesa bila mala :D
Sem toga neka zanimljiva iskustva nisam imao, najcesce trazim 10 Romeda pa im je to valjda normalno...

Deli JAZAS tu i tamo. Ima i po žurkama na aerodromu na Bežaniji.
Na Exitu dobijes kondom sa logom graždanske inicijative, i tako.
Ali ti kondomi su ionako neki za suvarke, sa predebelom opnom, rumunski, šta li. :?

što je džabe i bogu je drago ...Poklonu se ne gleda u zube :wink:
u jeee a sam pametna

moja mama se nikada nije sablažnjivala niti komentarisala (dok je radila) kad je omladina kupovla kondome... samo je mrzela da prodaje cucle...

Jednom zurim na dejt, stajem na frku i dotrcim do najblize trafike. "Kondoma, jel imate?" Tek onda pogledam unutra, njih 4 piju kafu, spustile soljice i sve ovako u mene. :shock:

Jos uvek se secam jednog mog druga koji je meni davao pare da mu kupim, smesan covek. Nekima je stvarno blam.

a evo sta se meni desilo......odem u apoteku, dobar dan, dobar dan....jel imate romedove kondome.....apotekarka kaze da....kaze i cenu...kao koliko......a ja ni pet ni sest....pa moze nekih 35 kom.....zena je zinula.....kako i ne bi.....nego da skratim...poenta je bila drugarica mi je otisla za Tursku kod decka.....bice nekih 6 meseci.....kaze turski kondomi i nisu bas.....pa se "snabdela"....kao sto neko rece sasvim normlana stvar....e sada sto se svi prave mutavi.....njihov problem......ajde uzivajte!??????!!!!!!!

Da li vam se desilo da vas gledaju kao marsovca kad kupujete kondome? Ovde mislim i na apotekare/ke(?!)

pa, nek me gledaju kako hoće,
ja volim i da se zezam u tim situacijama.
pre me jedna pitala koje ću,
a ja s najozbiljnijom facom pitala
"a koje mi vi preporučujete?".
matora žena, a onako da pocrveni. :mrgreen:

nego, upadoh ja na muškarce,
da vidim šta ima pošto se na ljisu sad ništa ne dešava, i tako...
to ja da opravdam pisanije na ovoj temi. :p

skoro sam ih kupovala u Maxiju (znam, znam da treba da se kupuju u apoteci!!), i onako, polupuna kolica, i dve kutije na vrhu (necu iz principa da ih zabutam ispod mleka i jogurta) jer se nalze negde na rafu blizu kase, i cekam u redu jedno 15tak minuta...e, nije bilo osobe koja kad je pogledala u kolica nije pod obavezno pogledala u mene, onako odozdo nagore, pa ponovo u suprotnom smeru, pa onda opet u kolica da pazljivije vidi da li se tip kondoma koji kupujem (rebrasti :mrgreen:) slaze sa mojim izgledom....

e, namerno sam se nalaktila na kolica, zvakucakam zvaku, izgledam skroz kul i sve i mislim se "ja cu se bar sexati veceras, a vi se yeb.te sami sa sobom"...mislim, ta podignuta obrava, kao "vidi mala sta kupuje, pa jos i vino u kolicima, kakava perverzija!"...kao da smo svo dosli iz kupusa, i kao da se niko ne sexa u ovoj zemlji, ili, ajde moze da se sexa, ali sa kondomom?!? i jos zena kupuje?!
e, dizaster...

Back