Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Daju ti popust koji sa dostavom dodje na isto... Kupovati preko interneta samo kada se kupuje vise knjiga cija cena dostize mogucnost besplatne dostave.
Daju ti popust koji sa dostavom dodje na isto... Kupovati preko interneta samo kada se kupuje vise knjiga cija cena dostize mogucnost besplatne dostave.
a da ne salju preko poste malo pohabane ili pocepane knjige ili postoji mogucnost da se ostete prilikom transporta pa zato treba izbegavati kupovinu preko neta?
a da ne salju preko poste malo pohabane ili pocepane knjige ili postoji mogucnost da se ostete prilikom transporta pa zato treba izbegavati kupovinu preko neta?
Zavisi sta na sta mislis kad kaze "preko neta" ?
Ako mislis na porucivanje od knjizara ali putem njihove zvanicne stranice...to se naravno ne isplati jer oni salju preko neke od brzih posta a ne kao tiskovine. Tako da je postarina fiksna 200 din na npr. jendu knjgu. Tu imas racunicu malo u plusu tek ako uzmes 4,5 knjiga, ai to je reda velicine 50-100 din ustede!
Ako mislis na uzimanje preko limunda/kupinda/kupujem, prodajem...to se svakako isplati ali sve zavisi od tebe koliko zelis da platis.
Da se knjige ostete se retko desava, meni nije nijednom. Od skoro je u posti ukinuta nepreporucena tiskovina tako da je time izbacena mogucnost da se knjiga i zagubi
Da se knjige ostete se retko desava, meni nije nijednom. Od skoro je u posti ukinuta nepreporucena tiskovina tako da je time izbacena mogucnost da se knjiga i zagubi
Meni se desilo 4 puta da mi stigne oštećena knjiga (kako su vukli džak u pošti, tačno se vidi oštećena ivica). Nisam reagovala, jer pri izboru vida slanja nije ni bila naznačena vrednost pošiljke, tako bi mi nadoknadili četvorostruku vrednost poštarine (to u slučaju da se izgubi), ali su knjige bile vrednije od toga a plaćene po 100 dinara na Limundu. Poštarina je tada bila 44-60 dinara po knjizi, sada je najjeftinija 99.
Zato se vredne knjige šalju post expresom, ali to više košta.
Ovo s poskupelom poštarinom ako me ne odvikne od kupovine, ništa neće...