- Poruka
- 237.385
Mondeo je svakako bolji, ali tu sve i više košta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je sad isto pitanje kao i kod dizela - zavisi koji konkretno motor. Recimo onaj Renoov benzinac koji sam stavio gore bih rado uzeo, ali Pežoov benzinac tog godišta baš i ne.A da li bi benzinac bio bolji izbor od dizela? Malo veća potrošnja, al manje zezanja...
Bumerang svetla samo na drugaciji nacin ali 308 je svakako lep auto.Pogledajte ovu STRAVU I UŽAS! Ovo da ne poželiš nikome! Ovakav nesklad i užas! Ko indusi kada krpe auto od raznih delova!
Pogledajte prilog 994665
Ovo je već pristojno
Pogledajte prilog 994666
Ma i to sada ima te turbine ,razne filtere nije to kao pre.A da li bi benzinac bio bolji izbor od dizela? Malo veća potrošnja, al manje zezanja...
Vidim na oglase ima puno tih 1.6 hdi motora .I taj prvi nema šanse da je bez plivajućeg, a i inače Fordovi to uglavnom ubacuju, dok Pežoi slabiji uglavnom ne. Po meni je 1,6 sasvim dovoljan za redovne potrebe, a osim manje potrošnje i registracije tu je i jeftinije održavanje.
Sada da, ali pre 10 godina uglavnom ne, a ona takve traži.Ma i to sada ima te turbine ,razne filtere nije to kao pre.
Da u pravu si .Sada da, ali pre 10 godina uglavnom ne, a ona takve traži.
I meni taj Avensis ruzan...Astra J mi je najlepsa od tih malo novijih karavana do 5k € .. Da nju sam zaboravio nju bi sa Isuzu motorom solidan autic a za te 308 1 je lepootica. Ja nebi mogao kupiti ruzan auto da je nzn ti kako dobar .. Ni ove Avensis 2 nisam nikad kupovao jer mi se ne svidaju a auto je odlican
Vozio sam se u astru J bas karavan i dizel ,pa nije losa .Astra J mi je najlepsa od tih malo novijih karavana do 5k € .. Da nju sam zaboravio nju bi sa Isuzu motorom solidan autic a za te 308 1 je lepootica. Ja nebi mogao kupiti ruzan auto da je nzn ti kako dobar .. Ni ove Avensis 2 nisam nikad kupovao jer mi se ne svidaju a auto je odlican
Insignie su skupe za odrzavanje.U sustini, najlepša mi je Insignia do 5k, al kad nisu pouzdane koliko sam skapirala...