Kupovina karavana do 5000e

Ovaj je stariji 2009 ali cisto da se vidi a ja sam se prijatno iznenadio kako je dobar auto iako mi se nije svidjao na pocetku.
Bingo je sa 2.0HDI motorom.
20210819_170334.jpg

Mislim da je taj pežo nešto najstrašnije što sam u životu video otpozadi, nisam se toliko užasnuo ni kada sam gledao fredi krugera kao klinac, pomešan užas i mučnina u jednom! Francuzi inače prave lepe i zanimljive automobile ALI im karavane treba zakonom zabraniti!

I taj prvi nema šanse da je bez plivajućeg, a i inače Fordovi to uglavnom ubacuju, dok Pežoi slabiji uglavnom ne. Po meni je 1,6 sasvim dovoljan za redovne potrebe, a osim manje potrošnje i registracije tu je i jeftinije održavanje.

Pogledajte ovu STRAVU I UŽAS! Ovo da ne poželiš nikome! Ovakav nesklad i užas! Ko indusi kada krpe auto od raznih delova!

Pogledajte prilog 994665

Ovo je već pristojno
Pogledajte prilog 994666
Da, pa o tome sam i pisao, a samo da dodam da mi je od tog prvog mnogo pristojniji model pre njega:

Peugeot_307_SW_rear_20071217.jpg

Jedino što je on izbačen iz proizvodnje 2008., ali vidim da ih dosta još ima.

I ja bi uzeo manji motor ako voziš grad dosta I ako ne vuces previse ti PSA posle 2010 su dobri ..opet sta znam moze da se ubode svasta zavisno od primerka..kolega mi dolazio ima ovog novog 208 1,6 iz 2018 sa 150k km prvi vlasnik .. pa mu je poceo jesti 2l ulja na 1000km .. Kod njih je obicno zajebancija oko Addblue sistema a retko oko potrošnje ulja ali eto zna se desiti i to :)

Back