Reyna
Aktivan član
- Poruka
- 1.094
Htela bih da kupim gramofon. Na šta treba da obratim pažnju pri kupovini? Volim gramofone, i zvuk koji proizvode, ali to je sve što znam o njima.
Hvala.

Hvala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A on jako voli gramofone.Treće...koji će ti đavo gramofon... vinil je umro, malo se povampirio ali sledeća smrt vinila će biti nepovratna...ja bih pare uložio dobre zvučnike i dobro pojačalo...poz...
Volim vinil i volim retro doba. Pravi zvuk gramofona nista ne moze zameniti.
A i ovaj gramofon ide na poklon za rodjendan mog najboljeg druga.A on jako voli gramofone.
Volim vinil i volim retro doba. Pravi zvuk gramofona nista ne moze zameniti.

tacno...
ako imas sredstava kupi mu bilo koji stari polovni thorens, jedino sto ce morati da promeni je gumica-kais... ako naletis na garrarda 401 ili cudom 301 odmah pazari u bilo kakvom stanju da su, sa ili bez rucke... sve se da namestiti kasnije... ali ako kupujes za skromnija sredstva i ako vec mozes da biras vrstu pogon,a uvek se odluci za tzv belt drive a ne direct drive..stroboskop je totalno nebitan.
Ja za gramofon, znam šta je i kako izgleda, i kakav je zvuk, ali ništa ništa više. 
To je neko plastično đubre, a ne gramofon. Beži od toga!Da ne otvaram novu temu. Meni je ovo što se desilo na netu pre neki dan fenomen neviđen što možda govori o tome da neko drži sve radnje neformalno kao svoje vlasništvo.
Na eponudi je bio gramofon od nepune 4000 din + ptt xtrike a2. Nebitno sad koliko je stvarno kvalitetan ali za te pare najjeftiniji novi gramofon ikad viđen.
Cene nuđene u Jakov sistemu, Trgobanu,Kliklaku itd.
Da bi odjednom preko noći nestao sa svih aajtova svih radnji ili da ne postoji stranica ili da je nedostupan.
Zaista šta mislite o čemu je reč?!