ghost in the shell
Domaćin
- Poruka
- 4.648
Vidi-ja sam koristio Olympus C50 zoom-manuelne kontrole, trazilo, Aluminijumsko kuciste, dobijao se sa njim daljinski IC upravljac za njega itd.Prodaos sam ga posle godinu dana i ispao glup al nema veze
al je taj aparat davne 2003ce godine placen oko 350 evra...dan danas ne znam jel ziv al znam da je dugi niz godina usrecivao sledecu vlasnicu...Sad pored Nikon DSLRa imam Fujija F70-plcen pre 2 god oko 230 evra-nije los jedino ponekad pobrljavi bez razloga nece fokus nikako da ubode!Inace za tu klasu vrhunske slike, isto metalno kuciste i sl.Tj.,=ja licno mislim da postoje kompakti za 50-150 evra za siroke narodne mase i tu puno filozofije nema-kupis jeftino, traje dok traje i to je TO! Dalje postoji ta neka srednja klasa kojoj pripada ta Fuji EXR serija, 200-300 evra...onda postoje oni bas BAS dobri kompakti-Nikon 7000, 7100, Canon G serja, Olympus XZ serija i sl...koji kostaju djavo i po, trajace duze sigurno ali jednom kad rikne BILO STA=ekran, baterija, objektiv, ma bilo sta odelektronike/mehanike nebitno-mozete se pozdraviti s njim...ISta prica je i sa Ultrazoom klasom(semi-pro tzv.) koji nude nesto losije izrade ugl. ali veci raspon zuuma...i uvek neke skrivene mane/kompromise...