mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.582
Uglavnom kada je oštećen sinhron brzine samo primakneš ručicu brzini i čekaš delić sekunde onda on sam povuče u sebe. Tačnije sinhron izjednači br obrtaja i upadne brzina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i treba i kada pritisnes ne sme da potone ,papucica mora da bude tvrdja .Ono sto san primijetila jeste da mi je papucica kocnice visocija u odnosu na gas...Ne znam jel to i inace tako...
Nije preporucljivo to raditi ,sa jacim autima mozes i da krenes iz trece a da ne osetis nista.Imam jos jedno pitanjce.Ako vozim napr, 15 na sat, i ubacim u trecu da vidim kako reaguje, oce li se cuti krcanje, podrhtavanje, nesto?
nisi ti vila , ti si sirenaImam jos jedno pitanjce.Ako vozim napr, 15 na sat, i ubacim u trecu da vidim kako reaguje, oce li se cuti krcanje, podrhtavanje, nesto?
Jes bas je cvrsta,mnogo cvrsca od gasa,gas je mekan.Tako i treba i kada pritisnes ne sme da potone ,papucica mora da bude tvrdja .
Simpaticna je Vila ,nemas potrebe da je diras, ona voli automobile.nisi ti vila , ti si sirena
ne lozis muske pesmom , nego pricom o kolima
Onda to je to ,treba ti period navikavanja.Jes bas je cvrsta,mnogo cvrsca od gasa,gas je mekan.
Jeste,nije imao zamjerke,mora da je dok ga sviknem ja.