Sa druge strane moji roditelji imaju jedan plac koji bi nam dali ako bi pravili kucu, moglo bi tu 10 ari, posto imaju i tu 2 hektara okolnog zemljista, medjutim on je dalje od Beograda, u jednom selu izmedju Obrenovca i Uba, na nekih 40-50km od centra grada. Mi smo sad u dilemi sta je bolje, da napravimo kucu na tom placu iako je dalje od grada ili da kupimo tako neku stariju/zapocetu kucu pa da je renoviramo ili pak da trazimo dok ne ubodemo neki jeftiniji plac ako neko hitno prodaje. Taj plac od roditelja je ok, ima i struju i telefon i gradsku vodu cak, a mesto gde se nalazi ima i vrtic, dom zdravlja, postu, osmogodisnju skolu, dosta prodavnica, nije ono selo sa par kuca, vec je dosta i naseljeno i ima mladih ljudi i porodica. Srednja skola za decu i neki veci zdravstveni domovi su u Obrenovcu, eventualno Beograd. Planiramo za buducnost da radimo oboje remote kao freelanceri, posto nam je takav tip posla.
Stoga me zanimaju vasa iskustva, misljenja, saveti, sta mislite sta je bolja, pa i jeftinija opcija?