Купити ауто у иностранству или у Србији?

Купити ауто у Србији или иностранству?

• Купио сам ауто у иностранству

• Купио сам ауто у Србији

• Купио бих ауто у иностранству

• Купио бих ауто у Србији

• неодлучан сам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ima jeftinih japanaca a ima i skupljih. Jeftiniji su Mazda Mitsubishi Subaru donekle a skuplji Toyota i Honda.

Inace svi japanci su mnogo su jeftiniji kod nas nego u inostranstvu.

Zato skoro da nema uvoza Hondi na primer iz inostranstva jer su mnogo skupe . U Americi automobil koji drzi najjacu cenu je Honda, i uz nju Lexus, BMW i Mercedes kao auta prestiza...

Ali kod nas se dosta takvih auta japanaca pokupovalo na kredite i lizinge, i takva auta su podcenjena kad se posle prodaju kao polovna

Onomad sam gledao za zenu auto da promenimo , i zapala mi za oko bila jedna Subaru Impreza 2008 godiste cenio je covek 4600 evra, malo mi bilo to sumnjivo i nerealno niska cena, i ja ocu da zovem necu i zovnem ga i on mi kaze "e malopre sam prodao auto" ja pitam posto on kaze "4300 evra". A taj auto gledao sam na oglasima svim nije se mogao kupiti nigde u inostranstvu ispod 8000. A on ga uzeo novog vozio, trebale mu pare hitno, niko ga nije zvao neko vreme posle spustio cenu i otiso auto....

Ima jedan Subaru Impreza 2007 godiste prodaje ga lik iz Nisa vise od godinu dana. Ovom da das 4000 teras auto i vozis kuci preso samo 70.000 km kupljen nov kod nas

http://www.polovniautomobili.com/oglas2800452/subaru_impreza/

To je auto u klasi VW Jette samo jos kvalitetniji i bolji jer ima AWD pogon

A Jetta 2007 godiste najjeftinija u prodaji sa duplo vecom kilometrazom kosta 2000 evra vise

http://www.polovniautomobili.com/oglas3986914/volkswagen_jetta_20_tdi/

A Jetta sa priblizno ovom kilometrazom kosta vise nego duplo novca

http://www.polovniautomobili.com/oglas4029283/volkswagen_jetta_20_tdi/

Кад будемо могли да увозимо аута из америке тад можемо о њима и да причамо. ;)

pa nije sve u izgledu. Neki cene mnogo vise funkcionalnost, upotrebljivost, prakticnost...
Кад упознајеш девојку прво гледаш њен спољашњи изглед, ако није лепа, сумњам да ћеш размишљати о употребљивости:hahaha:

Ајд сад буди искрен, би ли купио ауто које ти није лепо, у дизајну а има квалитетну машину..;) Ако кажеш да, лажеш себе и нас.

Кад упознајеш девојку прво гледаш њен спољашњи изглед, ако није лепа, сумњам да ћеш размишљати о употребљивости:hahaha:

Ајд сад буди искрен, би ли купио ауто које ти није лепо, у дизајну а има квалитетну машину..;) Ако кажеш да, лажеш себе и нас.

kad upoznas devojku ako si neiskusan mladic koji razmislja qurcem a ne glavom, gledas kako izgleda, kakve nogare ima, sise , dupe , posmatras je kao seksualni objekat.

A ako si iskusan i imas mozga, trudis se da je upoznas i ocenjujes njene individualne kvalitete da li se slazete dobro, da li je hriscanka, nivo opste kulture, vaspitanje, vrednoca, obrazovanje, dobrota i slicno. To su vrednosti koje traju.

Ljudi koji prednost daju prvoj metodi posle cesto imaju mnogo problema u braku, deca su im zapustena lose vaspitana, a mnogima brak sa takvim baksuzima i pukne pa se razvedu sto je tek najveca nesreca narocito za decu.

Oni koji "robu" kupuju samo na izgled, posle toga cesto placu , kaju se i razbijaju glavu.

Bilo da je u pitanju auto ili zena.

A u zivotu nista nije onako kako izgleda. Videces vremenom i sam , al bolje da naucis to kroz iskustva drugih nego kroz svoja sopstvena losa iskustva :)

За разлику од тебе коме није битан спољашњи изглед, мени је битно и спољашње и унутрашње. На прву лопту ме привлачи спољашња лепота, потом упознајем унутрашњу лепоту. Али ето има вас који цените само унутрашње. Твој укус, твоје право. :)

ne ovde se radi o tome da je nas narod glup i da ne bi uzeo extra auto ako mu se ne dopadne spolja,ako mu se limarija ne dopadne naci ce 1000 drugih zamerki,i to preprodavac zna i samo ide na izgled pod parolom da uzima provereno,ima svoj tim mehanicara,ako je spolja dobar onda je i kilometraza mala,koje patke i packe

ne ovde se radi o tome da je nas narod glup i da ne bi uzeo extra auto ako mu se ne dopadne spolja,ako mu se limarija ne dopadne naci ce 1000 drugih zamerki,i to preprodavac zna i samo ide na izgled pod parolom da uzima provereno,ima svoj tim mehanicara,ako je spolja dobar onda je i kilometraza mala,koje patke i packe

upravo tako. I zato imas neverovatne situacije da narod zaobilazi kvalitetna pouzdana auta, sa 100% proverenom kilometrazom za male pare, jer ista nisu popularna ili im se ne svidja izgled a kupuju nasminkane krseve sa pola miliona kilometara na satu.

Jednostavno u Srbiji logika cesto ne vazi, a trgovci ko trgovci, njih iskreno boli uvo i jedini im je cilj da zarade sto vise zato ispunjavaju kupcima zelju i dovoze im krseve sa pola miliona km na satu koje oni zele da kupe - za male pare.

upravo tako. I zato imas neverovatne situacije da narod zaobilazi kvalitetna pouzdana auta, sa 100% proverenom kilometrazom za male pare, jer ista nisu popularna ili im se ne svidja izgled a kupuju nasminkane krseve sa pola miliona kilometara na satu.

Jednostavno u Srbiji logika cesto ne vazi, a trgovci ko trgovci, njih iskreno boli uvo i jedini im je cilj da zarade sto vise zato ispunjavaju kupcima zelju i dovoze im krseve sa pola miliona km na satu koje oni zele da kupe - za male pare.

kako mislis i nasta i gde da narod zaobilazi kvalitetna pouzdana auta, sa 100% proverenom kilometrazom za male pare, ,, ako neki auto preko krs sa pola miliona kilometara na satu. i vise prelazi a narod kupuje onda ima neki razlog ,, mene licno neinteresuje motor ,, bitnomi limarija farba enterijer ,,,

kad upoznas devojku ako si neiskusan mladic koji razmislja qurcem a ne glavom, gledas kako izgleda, kakve nogare ima, sise , dupe , posmatras je kao seksualni objekat.

A ako si iskusan i imas mozga, trudis se da je upoznas i ocenjujes njene individualne kvalitete da li se slazete dobro, da li je hriscanka, nivo opste kulture, vaspitanje, vrednoca, obrazovanje, dobrota i slicno. To su vrednosti koje traju.

Ljudi koji prednost daju prvoj metodi posle cesto imaju mnogo problema u braku, deca su im zapustena lose vaspitana, a mnogima brak sa takvim baksuzima i pukne pa se razvedu sto je tek najveca nesreca narocito za decu.

Oni koji "robu" kupuju samo na izgled, posle toga cesto placu , kaju se i razbijaju glavu.

Bilo da je u pitanju auto ili zena.

A u zivotu nista nije onako kako izgleda. Videces vremenom i sam , al bolje da naucis to kroz iskustva drugih nego kroz svoja sopstvena losa iskustva :)

Е сад си ме насмејао. То што си навео није везано за искуство него за твоје године. Ако занемарујеш физички изглед, не занимају те сисе, ноге, дупета, већ искључиво вредноћа и остале врлине које си навео то прика значи да си зашао у године у којима журиш да ухватиш последњи воз, а чињеница да наглашаваш и да је хришћанка значи да долазиш из средине у којој преовладава нехришћанско становништво.(тутин, пазар, сјеница или неки од делова рс или бих)
Не мислим да је то лоше ја би то можда и сузио али са искуством нема превише везе. Свако од нас бива у годинама кад истерује кера и размишља к...ем.

Big River pogodio.
Ja sam oduvek vozio neke egzotike i trkace a sad sa 40 godina bih voleo dobar i kvalitetan auto a koje je marke ili izgleda tako mi svejedno.
Vise bih voleo karavana od limuzine zbog prtljaznika,voleo bih i manju kubikazu ako je ikako moguce.Nekad mi i potrosnja nije bila vazna a sad gledam da sto manje trosi.Racionalnost dolazi sa godinama mada i sad volim da imam lep auto a mozda i zato sto cesto imam priliku da ih menjam.

Back