- Poruka
- 5.749
KUPIO SAM PSA ČUVARA DA UTERA STRAH U KOSTI LOPOVIMA DA UMRU OD STRAVE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHA BUDALO HAHAHAH YOU STUPID MANBiglovi su poznati kao najgluplji psi ever.
lansi,kupio si jos jednog kao trojaKUPIO SAM PSA ČUVARA DA UTERA STRAH U KOSTI LOPOVIMA DA UMRU OD STRAVE
Pogledajte prilog 667609
Pogledajte prilog 667610
dacu mu ime snupiMedenjak![]()
jok moriHAHAHAHA BUDALO HAHAHAH YOU STUPID MAN
mogao je i kangalaTrebao si dobermana uzeti
pa jaŠto ti da mu daš ime?![]()
Ja volim dobija, on kad te uhvati kukala ti majka. A ekstra pas ovako za porodicumogao je i kangala
Pogledajte prilog 667609
Pogledajte prilog 667610
Pogledajte prilog 667609
Pogledajte prilog 667610
Al stvarno je tako kako budala kaze.HAHAHAHA BUDALO HAHAHAH YOU STUPID MAN
Ma razumeju nego rade sta oni hoće..ne jebbu živu silu.HAHAHAHA.Al stvarno je tako kako budala kaze.
Nisu oni glupi nego ne slusaju i ne razumeju nista, to moze da bude i vrhunac inrteligencije.
Ma razumeju nego rade sta oni hoće..ne jebbu živu silu.HAHAHAHA.
Pa oko ovog moraš ko oko deteta ima previše energije i svima je lep i smešan.I to je neki znak inteligencije, ali ja ne bih takvog psa, ocu da ja budem inteligentija od njega.
Ne, medeni su oni, mirni, pitomi, al ne shishaju zivu silu.Ja volim aktivne pse, pse sa kojima kaciju
i reakciju, ali to ne znaci da ja imam najbolji ukus, vecina ljudi, vlasnika pasa nema vremena a i ne zeli da se smara
sa svojim psima i to je tako ok.
Baš je sladak...KUPIO SAM PSA ČUVARA DA UTERA STRAH U KOSTI LOPOVIMA DA UMRU OD STRAVE
Pogledajte prilog 667609
Pogledajte prilog 667610
Ima Drago pištolj zate stvari HAHAHtaj ima da ti samo kondiciju sacuva to je maca to nije kuca