Kupio bih veš mašinu ali neznam koju?

Kupio bih nasinu za ves beko ev 6800 - valja li čemu?

Sve one dobro peru, kratko traju ( bez obzira na proizvođaća i cenu) ali Beko ima prednost što jedini daje 5 god bezuslovne garancije.
Ja da kupujem sada, uzeo bih Beko.

Takođe, ukoliko budeš bilo čime nezadovoljan ( npr ne sviđa ti se crvena nego hoćeš zelenu LED lampicu :D ), u roku od 7 ili 15 dana imaš pravo na zamenu robe / povrat novca.
Nemoj da ti mantraju da ne može, jer je to zakon i lično sam ga već testirao :)
Eventualno možeš da pitaš prodavca unapred, tek da opipaš "puls" - hoće li da se koprca ili će da sarađuje na keca.

Kupio bih nasinu za ves beko ev 6800 - valja li čemu?

imam ja beko i dobra je, lako se servisira jer ima delova lako dostupnih, imaju i svoje radnje sa delovima pa sam kupis i sam zoves majstora, a i svaki servis ima njihove delove pa sad biras kako oces
savet je da kupujes klasicne tzv mehanicke, bez onih led ekrancica i sl, jer on kad crkne, zabaguje il sta vec to su velike pare i komplikacije za popravku, ovo mi je reko serviser licno i odnosi se na sve marke
one su i najjeftinije na trzistu, i daju 5 godina u svakoj radnji

ako si bg imaju svoju radnju u 27. marta prekoputa postanske stedionice pa onaj prolaz kod lilija i visnjice, verovatno imaju jos negde al ja znam za ovu
imam fino iskustvo i sa prodavcima fini su i oce da objasne
tu imas i masine i frizidere i dr, ono sto nema u radnji trenutno mozes da porucis, imaju delove za sve....

ima kolko oces u svim radnjama
to su ove bez lcda, koje imaju klasican programator na rucno okretanje, par dugmica za pustanje/gasenje, i slicno
kad se otvore unutra sve je mehanika i dalje

Mehanički programator imaju ??

Kad okrećeš da se čuje " črrrrkk-krrrčrrr" ? :D
Ako je to, onda je to super stvar. Bar jedna stvar o kojoj neće morati da misli 10 godina...elektronski crkavaju k`o sijalice.

pa udji u bilo koju tehnicku radnju, one su oko 25 -30000 din
ove sa lcd-om su skuplje

evo ti primer u radnji
http://www.tehnomanija.rs/index.php...rice_max=&show_filters=&promo=&sort=price_asc

ovo ti je primer nove u prodaji mehanicke, ne znam sta te buni
Ve___ma__ina_Gor_4a3a08fa250b8.jpg

za beko konkretno znam, jeste mehanicki, kad otvoris zicicom je vezan za korito de se prima voda i prasak, tako vecina ovih radi

pa nece biti mehanika iz 1953, naravno da ima i elektronike...ali ipak je u sustini i dalje mehanika, nemaju displej il lcd zovi kako oces, rade na klasican programator na okretanje...u tom smislu mehanika...i kao takve lako se popravljalju

ja nisam majstor, rekoh da prenosim reci majstora, plus gledala kad popravlja pa videla....

Mehanički programator imaju ??

Kad okrećeš da se čuje " črrrrkk-krrrčrrr" ? :D
Ako je to, onda je to super stvar. Bar jedna stvar o kojoj neće morati da misli 10 godina...elektronski crkavaju k`o sijalice.

мојамајка је пре 5-6 година купила електронску веш машину и ни једном још мајстора није звала
ваљда и међу њима бољих и лошијих

- - - - - - - - - -

а баш сам милила докле ли ће да јој траје

po onome sto sam citao po raznim forumima...a tice se masina koje su najjeftinije na trzistu sa od prilike istim karakteristikama (obrtaji, kg)..

gorenje - svi kad pricaju o gorenju, najveci adut je dostupnost delova..e sad ne znam da li su ti delovi jeftini (tipa tunel guma,pumpa, bubanj i svi delovi koji se cesto kvare) u odnosu na beko, elin, vox..ako neko zna bi li odgovorio?

beko - i za njega pisu da delove imas da nadjes gde hoces i to isticu kao adut..a cene delova ne znam kakva je odnosu na ostale?

elin - malo se pise o ovoj masini i koliko je dobra, a i ne znam da li je zastupljen sa delovima i koja je cena, ako neko zna?

vox - o njima se tek malo pise a vrlo su zastupljeni na trzist...ako neko moze nesto da napise, neko iskustvo? kakav je sa cenom za delove i to se nezana, pa ak neko zna?

ljudi pricaju da je garancija najbitnija da je sto duza! i glavni adut ovih proizvodjaca je 5 godina garanciju!
prilikom kupovine nove ves masine, sa cenom gorenje je najskuplji, pa beko ,pa elin, a vox je najjeftiniji..

gorenje 6.5 kila vesa i 800 obrtaja kosta od 24300 do 26999din,
beko 6kg 800obrtaja 23499din,
elin 6.5kg 800 obrtaja od 22400 do 23499din i
vox 7kg 800 obrtaja 21990 din

Moje glavno pitanje ako neko moze da napise iskustva o elin masini i o vox masinama?da li su dobre?da li se kvare?dostupnost delova i cene?
a i garancija na beko pise 3+2 godine, da li to znaci 3 god sve oni a ostale 2 ti placas deo, a njihovog majstora ne placas(tako sam procitao negde)?mozda je i na gorenje,elin i vox tako?

Poslednja izmena:

Back