Kupanje u ledenoj vodi

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.167
Znamo da u tradiciji severnih naroda postoji svakodnevno kupanje u ledenoj vodi...
Da li se podrazumeva i sauna pre toga ne znam, ali mi se čini da na ovom snimku
ne spominju saunu...

Ova dama ima puno snimaka kupanja u ledenoj vodi na svom Tiktok profilu.

Evo jednog, gde je bila potopljena u vodi koja se zamrzava čitava 2 minuta.

Predpostavljam da je naviknuta od malena na ovakve "treninge"...

Za sebe znam da bih umrla istog sekunda kada bih se bućnula u ovo zaleđeno čudo, hahahah

Pogledajte snimak...

Voda nula, vazduh minus 5 stepeni.... brrrrrrrrrrrrrrr

Za cudo u maju topla mi voda bila u grckoj,posle par puta sve se lakse ulazi iako sam se nesto snebivao nisam par godina isao na more,tusiranje isto hladnijom prija i tako drzi par meseci,kad se krene s toplijom onda se navikne na staro

Za cudo u maju topla mi voda bila u grckoj,posle par puta sve se lakse ulazi iako sam se nesto snebivao nisam par godina isao na more,tusiranje isto hladnijom prija i tako drzi par meseci,kad se krene s toplijom onda se navikne na staro
Ti si dasa i po, to svi znamo!
Ja više spadam u kilosterke koje vole i toplo i mekano i ukusno i da me ništa ne žulja, hahahah
:rotf:

Znamo da u tradiciji severnih naroda postoji svakodnevno kupanje u ledenoj vodi...
Da li se podrazumeva i sauna pre toga ne znam, ali mi se čini da na ovom snimku
ne spominju saunu...

Ova dama ima puno snimaka kupanja u ledenoj vodi na svom Tiktok profilu.

Evo jednog, gde je bila potopljena u vodi koja se zamrzava čitava 2 minuta.

Predpostavljam da je naviknuta od malena na ovakve "treninge"...

Za sebe znam da bih umrla istog sekunda kada bih se bućnula u ovo zaleđeno čudo, hahahah

Pogledajte snimak...

Voda nula, vazduh minus 5 stepeni.... brrrrrrrrrrrrrrr
To u severnim zemljama koristi narod stalno,od kako je i njih.I rusi to gore u Sibiru isto koriste.Svaka im cast na tome.Naviklo se.Ja se i leti i zimi tusiram veoma mlakom vodom,jer ako se istusiram toplijom,kada izadjem,znojim se mnogo i ne mogu da postignem da se osusim peskirom.Ledenom ne bih pokusao.

Wim Hof propagira plivanje pod ledom i kontakt celog tela pod ledom. Nemam mnogo poverenja u taj metod od kad sam videla u jednom podcastu da je lik jako izboran i da izgleda i stariji nego što jeste. Ledena voda zapravo uništava taj zaštitni lipidni sloj na koži.

Wim Hof propagira plivanje pod ledom
Laz i izmisljotina.
Nikada nije uradio nista slicno.
i kontakt celog tela pod ledom.
Kakav kontakt? Sa cim kontakt?
Nemam mnogo poverenja u taj metod od kad sam videla u jednom podcastu da je lik jako izboran i da izgleda i stariji nego što jeste.
Kako ne nadje koliko ima godina i da jos moze da hoda na rukama...
Nismo svi Alen Delon, a na licu nam se vide tragovi stila zivota...

Poslednja izmena:

Back