Kupaci

:mrgreen:

nema to veze sa tim nego ne volim nametanje tudjeg misljenja,to mi jako nepristojno,

moras da uzmes u obzir da postoji mogucnost da ces da je uvredis,

kad god me pita nd kako joj nesto stoji ja iskreno kazem ali nikad na nacin na koji Troja saspe.

Moras da postujes tudji ukus iako se razlikuje od tvog.

Nije poenta dal ima ona nesto da sakrije ili ne vec u cemu se dobro oseca.
E tako :-)

mimimi mimimi

:mrgreen:

nema to veze sa tim nego ne volim nametanje tudjeg misljenja,to mi jako nepristojno,

moras da uzmes u obzir da postoji mogucnost da ces da je uvredis,

kad god me pita nd kako joj nesto stoji ja iskreno kazem ali nikad na nacin na koji Troja saspe.

Moras da postujes tudji ukus iako se razlikuje od tvog.

Nije poenta dal ima ona nesto da sakrije ili ne vec u cemu se dobro oseca.

Hvala sto si mi predocila kako da razgovaram sa svojom najboljom drugaricom :mrgreen: uzecu to u obzir sledeci put kad se cujemo. Ako me pita jel sam imala lobotomiju reci cu joj da mi je forum otvorio oci

Drage moe zene

Juce ja na bazenu i tamo jedna ima istu opremu ko ja !! Cijeli dan mi je bio uprskan i spucim sa bazena direkt u shoping i kupim ganc nov tankini (to je ono za krupne zene iz dva dijela )

Jel se vama tako nesto desilo ? Ako jest dali i vama to smeta ?

mimimi mimimi

ne uzbudjuj se
prepun svet debelih a premalo modela da stenete u njih

Drage moe zene

Juce ja na bazenu i tamo jedna ima istu opremu ko ja !! Cijeli dan mi je bio uprskan i spucim sa bazena direkt u shoping i kupim ganc nov tankini (to je ono za krupne zene iz dva dijela )

mimimi mimimi

Ne smeta mi da vidim na nekome isti kupaći kao što je moj, debilno bi mi bilo jedino kada bi moja sestra obukla tj kupila isti kupaći kostim kao i ja ( nekoliko letnjih dana zajedno idemo na plažu, ne mnogo), ali to je prosto neverovatno -jer nemamo isti ukus.
Šta se ti nerviraš zbog toga? Kupaći kostimi nisu unikatna garderoba, a ta neka ne sedi sa tobom na bazenu.

Зар није било јефтиније да промениш базен :lol:

Шалим се, мени то није разлог да купујем нов купаћи.

Мени свакако стоји лепше :mrgreen:

Meni stoji gore ali me skroz zabole
Tako da ne bih se tangirala uopšte oko takve besmislice

Drage moe zene

mimimi mimimi

mogla si da promenis model u burkini :malav:

Drage moe zene

mimimi mimimi

Кад неког видим да има исте купаће гаће као ја одмах се изнервирам, приђем гаду и кажем:

"Гаде за нас двојицу нема места на овој плажи (базену)!"

И тако лето углавном проводим тукући се по плажама и базенима.

мимими мирними

Кад неког видим да има исте купаће гаће као ја одмах се изнервирам, приђем гаду и кажем:

"Гаде за нас двојицу нема места на овој плажи (базену)!"

И тако лето углавном проводим тукући се по плажама и базенима.

мимими мирними
To je malo hefi

mimimi mimimi

Back