Купаћи костими...

A nadje li ranac?

sorry for offtopic

e, nadjoh...
u nekom ducanu sa sportskom i lovackom opremom
(u istoj ulici gdje i kupaci tako da, tehnicki, nismo skroz ot...)
za 5600 din, 40l, francuski, od nekog materijala za koji tvrde da je izdrzljiviji
od "najlona"...ok izgleda, dobro je postavljen, ali kakav je zapravo...tesko je sad reci...

ps oni linkovi su ti super i planiram cim prije da pokupujem neke stvarice odande...
hvala.

evo, Strelo
nije nista posebno, klasican bikini...vise manje...relativno ok materijal/sasiven...kroj
(dublje krojen donji dio...to preferiram jer mi je udobnije...)...
vazno mi je da nema 3 kg sljokica, plasticne dijelove, silikonske umetke i slicne budalastine...

kupaci.jpg

Добар је, класика никад не излази из моде, још ако ти добро стоји и ако је удобан, супер...:super:

Добар је, класика никад не излази из моде, још ако ти добро стоји и ако је удобан, супер...:super:

hvala
iskreno, morala sam naci nesto relativno jeftino te oma...

da li ima skroz bijelih stvarno ne znam, ali znam da ima s onim obrucem...drvenim, valjda...koji povezuje kosarice/trouglove/kakoseveczovu...

ako te ne mrzi skokni pa pogledaj + Lisca je prekoputa pa... ;)

hvala
iskreno, morala sam naci nesto relativno jeftino te oma...

da li ima skroz bijelih stvarno ne znam, ali znam da ima s onim obrucem...drvenim, valjda...koji povezuje kosarice/trouglove/kakoseveczovu...

ako te ne mrzi skokni pa pogledaj + Lisca je prekoputa pa... ;)

Хоћу, погледаћу. Ако ти треба још неки купаћи, има једна добра тезга на Бајлонијевој пијаци, цене су исто око 1.000 динџи. Имају стварно одличне костиме и велики избор, једино што од сваког модела имају 1-2 комада. ;)

Хоћу, погледаћу. Ако ти треба још неки купаћи, има једна добра тезга на Бајлонијевој пијаци, цене су исто око 1.000 динџи. Имају стварно одличне костиме и велики избор, једино што од сваког модела имају 1-2 комада. ;)

hvala
ako me put nanese tamo...

Лето је ту. :) Почела је сезона купања, плажа и наравно купаћи костим је неизоставни
део гардедобе.

s63i9l-1.jpg

Шта преферирате? Дводелне, једноделне, топлес, спортске, класику, нешто
романтично, нешто весело шарено, нешто екстравагантно, бело, црно.....?

r05nac-1.jpg

При избору купаћег, да ли се прво дохватите за нешто што вам се допада, или
промишљате, шта би могло најбоље да вам стоји?

30wpnpc-1.jpg

r8fh4j-1.jpg

2sagmsg-1.jpg

w8utds-1.jpg

Или можда спадате у оне које сматрају да није битан дизајн, већ енергија коју собом
носите?

rupmds-1.jpg

fat-girls-in-bikinis-1.jpg

Dve debele, vole mene
A ja volem tanke žene
Dve debele, vole mene
A ja volem tanke žene
fat-brazilian-woman.jpg

Nek su crne nek su plave
Samo da su koštunjave
Dve debele, vole mene
A ja volem tanke žene