Kupac je car ekonomije

• Začetnik teme Začetnik teme stane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupac je uvek u pravu, a da li je car ekonomije, ne znam
I kako god okrenes, kupac je taj koji moze da pogresi, a ne prodavac
Zato ima logike, ali na zalost, sloboda kupca je vrlo relativna i opsta stvar u ovom slucaju

Dolazi tip na ETF i pita kakav je to faks i da li je težak... uglavnom da bi on studirao i da je zainteresovan. Pa kažu njemu:
- "Čujte, mi vama izvadimo mozak, spojimo ga na naš komp. i on se vama puni podacima 4-5 godina... Nakon toga, vi dođete po mozak i spremni ste kao dipl.ing."
Kaže čovjek:
- "Ali šta da ja radim tih 5 godina bez svog mozga?"
- "Studirajte ekonomiju!"
:lol:

Stigo Antoniuss.
Ima jos viceva na temu ETF-a

Pitali studenta ETF-a da li zna sta je to Cyber Sex???
Student pita:Cyber STA?
:)

E sad,ekonomija..............Da je ovo sistem u kojem svako radi u struci,onda se ne bi morali baviti ekonomijom ljudi koji ne moraju.Ulazi u zivote svih ljudi

E sad,ekonomija..............Da je ovo sistem u kojem svako radi u struci,onda se ne bi morali baviti ekonomijom ljudi koji ne moraju.Ulazi u zivote svih ljudi

Nije tačno, največe poduzeče u državi je država sama, a vlasnici i upravljači kapitala tog poduzeča su svi građani.
Ako su glupi, na svoj kapital ne traže ni dinara dividende, aku su pametni, uzeće sebi ceo porez na profit svih poduzeća.

Dolazi tip na ETF i pita kakav je to faks i da li je težak... uglavnom da bi on studirao i da je zainteresovan. Pa kažu njemu:
- "Čujte, mi vama izvadimo mozak, spojimo ga na naš komp. i on se vama puni podacima 4-5 godina... Nakon toga, vi dođete po mozak i spremni ste kao dipl.ing."
Kaže čovjek:
- "Ali šta da ja radim tih 5 godina bez svog mozga?"
- "Studirajte ekonomiju!"
:lol:

Na kom masonskom stepenu, počinjete da budete duhoviti?

Back