- Poruka
- 310
dobar dan.ovde čuveni poljoprivrednik.dali neko može da mi preporuči neki kung fu film ali u kom nema scena bilo kakvih borilačkih veština,i nema nikakvog nasilja? hvala puno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ću,pa to je nemoguće i kotradiktorno,deluje mi da se šalite,molim za ozbiljnost na ovoj temi!!!ti prvo da nam preporućiš erotski film u kome se glumci uopšte ne dodiruju i ne vidi se golotinja![]()
netrebau ip men nema scena borilackih vjestina..samo se grle i ljube..treba trol teme brisati istog momenta..
...ispraljati, komentarisati i trazenjeu ip men nema scena borilackih vjestina..samo se grle i ljube..treba trol teme brisati istog momenta..
nekaki...kako ću,pa to je nemoguće i kotradiktorno,deluje mi da se šalite,molim za ozbiljnost na ovoj temi!!!
netreba
oćunekaki...
https://www.imdb.com/title/tt0441773/dobar dan.ovde čuveni poljoprivrednik.dali neko može da mi preporuči neki kung fu film ali u kom nema scena bilo kakvih borilačkih veština,i nema nikakvog nasilja? hvala puno![]()
to je crtan film kolko vidim a ja negledam crtaće jer imam preko 10 godina (14 ukupno)
netreba mi dokumemtarac no kung fu film,napisah već,znači akcijoniImas dobre dokumentarce o shaolin monasima
nie crtan postovani farmeru jer ga niko nie crto, radjen je u 3d sto ga cini vrlo zrelim i pozeljnim za sve uzrasteto je crtan film kolko vidim a ja negledam crtaće jer imam preko 10 godina (14 ukupno)
netreba mi dokumemtarac no kung fu film,napisah već,znači akcijoni
a dali možu i mentalno zaostali da ga gledu? pitam za druganie crtan postovani farmeru jer ga niko nie crto, radjen je u 3d sto ga cini vrlo zrelim i pozeljnim za sve uzraste
to nije film nego samo muzikica neka,molim brez sprdnje!!!Ovaj nije loš iako nisu baš svi detalji priče do kraja razrađeni, kao da fali nekih dva sata.
kakodane blagotvorno deluje na njia dali možu i mentalno zaostali da ga gledu? pitam za druga
Poljoprivredno akcioni- novi žanr koji bi trebalo stvoriti.
Može li Mile izorati livadu od sumraka do svitanja; Kratki rezovi pšenice; Rmbo Rambo; Kultivator vs Terminator...
"Zmaj i džentlmen"
Čuo sam da Radoš Bajić snima najnoviji nastavak Sekule - Poljubac Zmaja od Šipova.
hwalakakodane blagotvorno deluje na nji
nećemoNapustite foru(m)!
Iako na prvi pogled zvuči smešno, sam zahtev u postu je potpuno legitiman ako se uzme u obzir sam pojam "kung fu". Da ne ******im mnogo, chatGPT je to lepše objasnio.dobar dan.ovde čuveni poljoprivrednik.dali neko može da mi preporuči neki kung fu film ali u kom nema scena bilo kakvih borilačkih veština,i nema nikakvog nasilja? hvala puno![]()
A da nervirate Zivotu to mozete? E, ne dopustamnećemo