[Ne_Vazim_Se]
Iskusan
- Poruka
- 5.462
u svakom slucahju vrhunska tema 
"kung fu panda ribe"
sjajno.

"kung fu panda ribe"

sjajno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahaha![]()
pa ovo i nije pesma za sex stimulation . to je pesma za rasterecenje![]()
bas je vedra
a tema ti je neka za tucu...........![]()
Ma dzaba brate, kapiram te ali ja bih ovu Jessie J tukao a ne k'a'o. Nekako mi je iritatna na startu, prenapadna bordo kosa, naravno kao i uvek sephia efekat celog spota, muzika .....Zamisljam je kako mi se unosi u facu i viche mi ono Ajm sexi Ajm sexi. Znas to ti je kao kada devojka hoce da te iznenadi striptizom i pusti totalno pogresnu muziku i ubedjena da su pokreti ala mix sexy balerina to sto te uzbudjuje. Omasi skroz, a tebi bedak da joj kazes e ne to, ne to ljubavi,da joj ne bi povredio osecanja, a s druge strane mislis se, pa ko joj je i kriv kada se nije potrudila da upozna kod tebe sta je to sto te skroz pali.
Sa ovim komentom "a tema ti je neka za tucu' si me podcetila kada sam davno sa ortakom isao kroz neki nazovi hud, i ide jedna riba i iza nje 3 neka dizelasa, a ortak imao dredove, i ona mu onako pridje i kaze : A joj, kaka ti je fina frizuuuura'
mrtva sam umorna,jako ljuta i prilicno zestoka i bolje vam je da se ne kacite sa mnom
stedim vas momci...za vase dobro
e,odo da ne smaram
aj cao![]()
[Ne_Vazim_Se];22328968:hahah, pa shta se onda desilo, prichaj, shta si sad stao?![]()
[Ne_Vazim_Se];22328949:
hahahah znam tachno na shta mislish, to ti je kao onaj rad kad blejish s ribom i ona pochne da palaca jezikom onako u praznogore-dole pred tobom ili da oblizuje gornju usnu ili tako neshto besmisleno jer je negde, na nekom glupom americhkom filmu ili tako neshto videla kako je to seksi.
... a ti je gledash onako polu-namrshteno, polu zachudjeno u fazonu "shta glumish bre ti!?" ... prestaje s tim u momentu i kao da se nishta nije desilo zapochinjete novu, totalnu nebitnu temu
...nishta? nishta.
![]()
Pa sta se desilo...rekao joj ' Pa 'fala" Posle smo se smejali kada je otisla sa svojim bodigardima.
Koji je djavo ovoj devojci iznad mene. Da nije secer i vrucina?