Kung fu i ostali borilacki filmovi

The 36th Chamber of Shaolin (1978)
36th_chamber_of_shaolin_01.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0078243/

sagledao sam Ip man 1 i neke scene iz drugog dijela jako mi se svidja i zanimljivo je ali to nije stil borbe u filmu koji se meni dopada posto netreniram Wing Chun nego nesta sasvim drugacije nije to sad vazno svi borilacki filmovi u meni bude volju za borilackim vjestinama mislim da je tako i kod drugih

Ko voli da gleda borilacke filmove od BRUCE LEE,JET LI,JACKIE CHAN,VAN DAMME,itd.
Neka postavi neke zanimljive borbe i da kaze za koji dobar film i takodje za dobre glumce

ovi obeleženi su devojcice, mada mozda sam se malo zeznuo oko jet li-aja

a ovo je pravi kung fu
imao sam poveću kolekciju kung fu filmova ,
ali onih pravih , tipa padaju im perike kad izvode akcije ,kečap umesto lazne krvi .....
na zalost morao sam da formatiram hard
kad god zelim da se dobro ismejem skenem neki kung fu i uzivam
ne mogu sad da se setim ali skidao linkove sa nekih tajvanskih wareza

Poslednja izmena:
lone wolf & cub - sword af vengeance 1972
lone wolf & cub - baby cart in peril 1972
lone wolf & cub - baby cart at the river styx 1972
lone wolf & cub - baby cart to hades 1972
lone wolf & cub - baby cart in the land of demons 1973
lone wolf & cub - baby white heaven in hell 1974

Ovo su vise samurajski filmovi ali sa dosta akcije i krvi.
Isto tako preporucujem i seriju filmova o Zatoiciju (ima 26 filmova u seriji 1962-89).

ovi obeleženi su devojcice, mada mozda sam se malo zeznuo oko jet li-aja

a ovo je pravi kung fu
imao sam poveću kolekciju kung fu filmova ,
ali onih pravih , tipa padaju im perike kad izvode akcije ,kečap umesto lazne krvi .....
na zalost morao sam da formatiram hard
kad god zelim da se dobro ismejem skenem neki kung fu i uzivam
ne mogu sad da se setim ali skidao linkove sa nekih tajvanskih wareza
mislim da je ovaj prvi film medju prvim filmovima kada je tek nastala slika u boji

Braco,
potrbena mi je pomoc da pronadjem jedan film koji sam kao dete gledao bar 150 puta jer sam samo njega imao na kaseti. Ime ne znam ali rednja se odvija u Kini, snimljen je 80-ih godina. Glavni likovi su dva lopova saljivdzije koji pokusavaju da ukradu nekakav sanduk sa srebrenjacima. Scene kojih se secam su sledece: Borba sa nekim tipom od 2 metra koji je identican onom Zubi iz James Bonda, cak ga oni i nazivaju Zubom u tom filmu, ima cak i metalne zube. Zatim scena kad zavrsavaju u zatvoru i padne im na pamet da obiju zid pominjuci film Midnight Express, cak u tom trenutku dok obijaju zid ide i ta tema u pozadini. Zatim poslednja borba je sa nekim opasnim starijim tipom sa dugom isfeniranom sivom kosom i zajebanim brkovima. U toj zadnjoj borbi oni primenjuju razne stilove da bi ga pobedili tipa pijani , majmunski i konjski stil. Jedan od te dvojice ima bradicu i malo duzu kosu a drugi klasican Dzeki Cen facestyle. Nadam se da je ovo dovoljno detalja. Hvala unapred.

Back