Kumovska SNS veza fotografa pretvorila u milijardera?

Apsolutno se slazem. Jer ovo je uzas koji NE SME da se ponovi.

Ako se vratimo unazad, ispada da su komunisti imali najbolji teror, sudeci po ucinku. Doduse, imali su svu mogucu i nemogucu podrsku, i iznutra i spolja.. Ali svejedno, ispada da im je sistem bio odlican.

E, onda mi treba da kaznjavamo po tom sistemu samo jos gore. A to znaci da treba uvesti klasu ljudi "nahebao si", u prevodu "bio si Napredan" + ogresio si se o ljude, zakone i drzavu, i onda po njima udri svim mogucim i nemogucim sredstvima, koja cak treba i zakonski da uoblicimo - tek radi forme i bezobrazluka.

I zaista da se o tome prica 100 godina. Javlja mi se da bi efektno bilo da ih se povesa uz neki javni put, da vise dok ne istrule i slicno. Cisto da bi uzas i secanje bili sto duzi i sto strasniji. Pa da se u narodu ustali izreka "Ne dao ti Bog da se ogresis o drzavu i narod".
na žalost, nema nekog drugačijeg rešenja, koje bi imalo dugoročni pozitivni efekat...

a kad uhapse onog SNS Bosanca ajd što ne kreštite ovoliko nego ni podatke od jarana nemate nikakijeh?

Meni je potpuno svejedno što danas hapse svoje kadrove jer za čišćenje sopstvenog nereda zasluge neće dobiti.

Potpuno je svejedno da li je bosanac ili nešto drugo, uzurpator je uzurpator.

sad je meni jasno o kakvoj bosanskoj pravdi je reč :kafa:

To nije pravda već uzaludna kozmetika pred BG izbore.

zamislite onaj mali uglađeni jovičić koji je stalno napadao žute..ispostavilo se da je beskrupulozan lopov napravio dil sa investitorima gde se bezobrazno obogatio...to su te naprednjačke malverzacije gde su žuti najveći lopovi a oni postaju milioneri preko noći...
Ne znam koje žute je napadao jer su listom preleteli u vlast.

To Vrzini kolo će se okončati sada.

Meni je potpuno svejedno što danas hapse svoje kadrove jer za čišćenje sopstvenog nereda zasluge neće dobiti.

Potpuno je svejedno da li je bosanac ili nešto drugo, uzurpator je uzurpator.

To nije pravda već uzaludna kozmetika pred BG izbore.

da ali su jedina vlast koja je delila pomoć najugroženijima na koju su najugroženiji skočili

čujem da su neki i za to bili lakomi pa psovali što nije bilo više a na lepe oči

ako je i od kredita a malo se narod ofajdio śto je ostale boleo pampur da rade, preusmeravali svojim tajkunima naridni dug za njihovu proizvodnju na dedovini preko stranke

kapiraš sad zašto će pobedit vrlo.lako?

da ali su jedina vlast koja je delila pomoć najugroženijima na koju su najugroženiji skočili

čujem da su neki i za to bili lakomi pa psovali što nije bilo više a na lepe oči

ako je i od kredita a malo se narod ofajdio śto je ostale boleo pampur da rade, preusmeravali svojim tajkunima naridni dug za njihovu proizvodnju na dedovini preko stranke

kapiraš sad zašto će pobedit vrlo.lako?
Jednokratne zamazalice ne služe zapravo ničemu sem interventnom populizmu.

Sistem mora biti promenjen da nam narod ne bi prosijačio i puzio pred obogaćenim i razularenim autorima doktrine - tri hiljade za gospodina.

Bivši vozač gradonačelnika Leskovca postao njegov zamenik u stranci

07.06.2021. /Rešetka
1280x0_napukla-sofersajbna.jpg

Perica Gavrilović, bivši vozač gradonačelnika Leskovca večeras je jednoglasno izabran za potpredsednika Gradskog odbora SNS-a u ovom gradu.
Kako je potvrđeno Rešetki, na ovu funkciju je izabran jednoglasno.
Inače, predsednik Gradskog odbora je sam Goran Cvetanović.
Gavrilović večeras nije odgovarao na naše pozive.

:lol:

Back