kumanovski sporazum

da li je milosevic pogresio kad je povukao vojsku i policiju sa KiM-a?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Par stvari od mene ...

- ratovi se ne vode samo frontalno, pogotovo ne protiv neprijatelja koji je puno nadmocniji (sa pravom gerilom na nasem terenu, oni bi mogli da ga duvaju malo ...tj malo vise) ...
- ono je zavrsilo jedino kako je moglo da zavrsi po nas ...
- vodili su nas / i danas nas vode jugosloveni i komunisti, kojima Srbija i Kosovo nisu nikada znacile nista ... Setimo se Slavonije samo ... ljudi traze stvaranje srpske vojske, medjutim ova bagra bi pre da vidi da se svet okrene naopacke nego da se to desi ... za one koji hoce da se bore dobrovoljno nema uniformi, naorzuanja, opreme itd. ... Isto ko Krajina i posle RS ...

- dalje ... nebitno je sta bi bilo kad bi bilo

Inace, taj isti sto je to potpisao (crnogorac) je rekao da prezire Srbe (jednom, koliko ja znam, a mozda i vise puta) ...

vodili su nas / i danas nas vode jugosloveni i komunisti, kojima Srbija i Kosovo nisu nikada znacile nista ... Setimo se Slavonije samo ... ljudi traze stvaranje srpske vojske, medjutim ova bagra bi pre da vidi da se svet okrene naopacke nego da se to desi ... za one koji hoce da se bore dobrovoljno nema uniformi, naorzuanja, opreme itd. ... Isto ko Krajina i posle RS

Апсолутно тачно. Требало је кренути одлучно још 1991. Водити рат до капитулације паравојних групација и онда преговарати о разграничењу.
Које су само оно глупости биле "потписујемо примирје, само да се не пуца"... Је су ли Амери у Пустињској олуји потписали примирје? Или Руси кад су вратили Чеченију?
Наравно, Хрвати кад су имали силу су је искористили. Није било примирја :-x

Back