fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Vjerovatno mu je taj prijatelj rekao da gurne nesto drugo![]()
Po tvom avataru, rekao bih da si ti tamo gurnuo utikač od tvoje gitare!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerovatno mu je taj prijatelj rekao da gurne nesto drugo![]()
Usput, koji je faktor bio važniji za pad Slobe:
a) bombardovanje Srbije
b) privremeni gubitak Kosova?
Po tvom avataru, rekao bih da si ti tamo gurnuo utikač od tvoje gitare!?![]()
htedoh da otvorim neku temu sa nazivom "deset godina slobode srbije" mislim ipak srbija zivi deset godina bez sankcija, bombardovanja, bez zaostalog kosova na koje je trosila milione, bez "diktatorskog" predsednika, svet je svakim danom sve vise ceni itd.itd.
ali posto vec imatema o desetogodisnjici, sta vimislite, da li je navedono tacno, ili sam se ja "malo" preracunao???
htedoh da otvorim neku temu sa nazivom "deset godina slobode srbije" mislim ipak srbija zivi deset godina bez sankcija, bombardovanja, bez zaostalog kosova na koje je trosila milione, bez "diktatorskog" predsednika, svet je svakim danom sve vise ceni itd.itd.
ali posto vec imatema o desetogodisnjici, sta vimislite, da li je navedono tacno, ili sam se ja "malo" preracunao???
Трик питање:Катастофална издаја. Ако је већ било одлучено да се уђе у рат са неколико стотина пута јачи противником, онда се из рата није смело излазити
Трик питање:
Да ли се онда уопште смело улазити у рат, ако већ нема гаранција да ће се борба моћи наставити до прихватљивог исхода?
Јер, најгоре је ако се обе ствари догоде: и повлачење с Косова, и бомбардовање.
О томе је Александар Вучић и Томислав Николић требало да размисле, пре него што су са својим лидером Милошевићем гурнули земљу у рат с Натоом,
.
Martijeve reči:"Kosovo will be part of Yugoslavia."
Ukucajte Martti Ahtisaari Kumanovo na YouTube,pošto ja ne znam da postavljam videe sa Yu-a.
Usput, koji je faktor bio važniji za pad Slobe:
a) bombardovanje Srbije
b) privremeni gubitak Kosova?
c)Zamor materijala "Srba" u ovom slucaju.Ama bas nista nije ostvrio sto je obecao.![]()
Blago njima![]()
Трик питање:
Да ли се онда уопште смело улазити у рат, ако већ нема гаранција да ће се борба моћи наставити до прихватљивог исхода?
Јер, најгоре је ако се обе ствари догоде: и повлачење с Косова, и бомбардовање.
О томе је Александар Вучић и Томислав Николић требало да размисле, пре него што су са својим лидером Милошевићем гурнули земљу у рат с Натоом,
да би се онда у јуну 1999. хватали за главу што немају довољно гласова да наставе бомбардовање.
Moguće: Slobina vlast je prodala i izdala hrvatske i bosanske Srbe, zašto ne bi i kosovske!?
I tako je Beograd skinuo sa grbače ekonomsku brigu o milionima shiptara koji se kote kao miševi!?![]()
Bosanske nije.
Da je to hteo,uradio bi to na mnogo laksi nacin,a i to bi naplatio sa nastavkom vlasti,koliko bi kesha dobio za Kosmet da ne zamisljamo.
:
"Грешка је почињена много раније,тамо негде 2000.када је некоме пало на памет да прави регионализацију државе".Greška je počinjena mnogo ranije, tamo negdje 1946. kada je nekome palo na pamet da pravi autonomne pokrajine....
Greška je počinjena mnogo ranije, tamo negdje 1946. kada je nekome palo na pamet da pravi autonomne pokrajine....
Од овога човека се тресу ћега шиптарима!
Брабо Обраде!!!
![]()
Диван и храбар човек,....
још ће га неки имати прилике да виде.
Тако, да НИЈЕ све ни готово ни завршено....
....А,након потписивања споразума и доношење Резолуције 1244...
..."Bitne garancije date Srbiji 1999. godine do danas nisu ispunjene,
ali je zato punom parom radila mašinerija koja joj nanosi štetu..."
Колико је у свему овоме учествовала ова садашња власт која је
и дошла на крилима тих "промена"
.
Da,se ti možda ne pališ na sir Obrada...Sad je to kao fol popularno,bogati matorci,a?![]()
Kosovo je autonomna pokrajina od 1974.![]()
od dolaska turaka do 1912 i posle II svetskog rata tj.1946 do 1989 g.
Од овога човека се тресу ћега шиптарима!
Бaрабо Обраде!!!
![]()
Диван и храбар човек,....
још ће га неки имати прилике да виде.
Тако, да НИЈЕ све ни готово ни завршено....
....А,након потписивања споразума и доношење Резолуције 1244...
..."Bitne garancije date Srbiji 1999. godine do danas nisu ispunjene,
ali je zato punom parom radila mašinerija koja joj nanosi štetu..."
Колико је у свему овоме учествовала ова садашња власт која је
и дошла на крилима тих "промена"
.
od dolaska turaka do 1912 i posle II svetskog rata tj.1946 do 1989 g.