Kumanovski sporazum – Deset godina kasnije

• Začetnik teme Začetnik teme wsox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
htedoh da otvorim neku temu sa nazivom "deset godina slobode srbije" mislim ipak srbija zivi deset godina bez sankcija, bombardovanja, bez zaostalog kosova na koje je trosila milione, bez "diktatorskog" predsednika, svet je svakim danom sve vise ceni itd.itd.
ali posto vec imatema o desetogodisnjici, sta vimislite, da li je navedono tacno, ili sam se ja "malo" preracunao???

htedoh da otvorim neku temu sa nazivom "deset godina slobode srbije" mislim ipak srbija zivi deset godina bez sankcija, bombardovanja, bez zaostalog kosova na koje je trosila milione, bez "diktatorskog" predsednika, svet je svakim danom sve vise ceni itd.itd.
ali posto vec imatema o desetogodisnjici, sta vimislite, da li je navedono tacno, ili sam se ja "malo" preracunao???

Blago njima:cool:

Opet se uglavnom slažem sa tobom:
Najvažnije je da su shiptari u rezervatu, još samo da međunarodna misija napravi razoružanje, demilitarizaciju i demokratizaciju lokalne raje......
Šta ćeš, oni su to preuzeli na sebe jer su zabranili Srbiji te poslove i radne zadatke:D

Катастофална издаја. Ако је већ било одлучено да се уђе у рат са неколико стотина пута јачи противником, онда се из рата није смело излазити
Трик питање:
Да ли се онда уопште смело улазити у рат, ако већ нема гаранција да ће се борба моћи наставити до прихватљивог исхода?

Јер, најгоре је ако се обе ствари догоде: и повлачење с Косова, и бомбардовање.

О томе је Александар Вучић и Томислав Николић требало да размисле, пре него што су са својим лидером Милошевићем гурнули земљу у рат с Натоом,

16881793644419832fd13a5.jpg

да би се онда у јуну 1999. хватали за главу што немају довољно гласова да наставе бомбардовање.

Трик питање:
Да ли се онда уопште смело улазити у рат, ако већ нема гаранција да ће се борба моћи наставити до прихватљивог исхода?

О томе је Александар Вучић и Томислав Николић требало да размисле, пре него што су са својим лидером Милошевићем гурнули земљу у рат с Натоом,

.

Moguće: Slobina vlast je prodala i izdala hrvatske i bosanske Srbe, zašto ne bi i kosovske!?
I tako je Beograd skinuo sa grbače ekonomsku brigu o milionima shiptara koji se kote kao miševi!?:D

Usput, koji je faktor bio važniji za pad Slobe:
a) bombardovanje Srbije
b) privremeni gubitak Kosova?

Od ta 2 prvi,shodno tome sto gluplji deo naseg naroda voli da laze-Sloba je kriv za bombardovanje tj. ne kazu bas tako,ali proture bombardovanje pored njegovog imena u kontekstu krivice :whistling:
Ova izjava je ravna terorizmu.

Ako neko smatra da je postojao covek koji bio brilijatnije organizovao odbranu od Milosevica dacu mu broj odredjene usanove......

Odgovor pod B je da ova opcija nije moguca jer onima koji su ga obarali nije vazan ni jedan deo Srbije osim njihovog dzepa......a to svi veoma dobro znamo.

c)Zamor materijala "Srba" u ovom slucaju.Ama bas nista nije ostvrio sto je obecao.:cool:

Nije mnogo toga ni obecao,a za taj zamor donekle si u pravu,samo sto je taj zamor psiholoshki iskorishcen od strane zapada.
On je skinut na silu,kakvi srbi kakvi bakraci.

Ovo je samo jedna od nebuloznih lazi koja se bez ijednog dokaza iliti argumenta predstavlja kao apsolutna istina.

Srbija(srj) je u SVAKOM pogledu bila cenjenija u svetu,da ne govorim o vojnoj sili koja je i jedini uslov za postovanje neke drzave.....a o samopouzdanju necemo.

Трик питање:

да би се онда у јуну 1999. хватали за главу што немају довољно гласова да наставе бомбардовање.

Jedno pitanje za tebe-da li se uopste smela prihvatiti kapitulacija bez borbe?

Kakve garancije?to je rat zenska glavo...........lako je sad biti general i zvakati vec prezvakanu debilnu pricu,koju mogu da primetim da je glvna mantra izkljucivo zenskog dela politikanata.

Srbiji izgleda treba ponovno obrazovanje od 1 razreda O.S.......kazna za iddaju je streljanje pa ko voli nek izvoli :roll:

Da je neko od njih to prihvatio,ti bi verovatno vristala kako je to izdaja,kako su barem trebali da pokusaju a se odbrane,kako smo dobru vojsku imali a nismo je upotrebili itd...........mislite malo o tome.

I kakve opet ima veze Nikolic kada je vrhovni komadant bio Milosevic,kakav crni Vucic,jel' tebi dobro?

Moguće: Slobina vlast je prodala i izdala hrvatske i bosanske Srbe, zašto ne bi i kosovske!?
I tako je Beograd skinuo sa grbače ekonomsku brigu o milionima shiptara koji se kote kao miševi!?:D

Bosanske nije.
Da je to hteo,uradio bi to na mnogo laksi nacin,a i to bi naplatio sa nastavkom vlasti,koliko bi kesha dobio za Kosmet da ne zamisljamo.

Nasuprot tome........Sloba je znao i svi smo znali,da je hteo da proda Kosmet i da je to uradio niko i nikada ga ne bi skinuo sa vlasti :hahaha:

Greška je počinjena mnogo ranije, tamo negdje 1946. kada je nekome palo na pamet da pravi autonomne pokrajine....
"Грешка је почињена много раније,тамо негде 2000.када је некоме пало на памет да прави регионализацију државе".
Овако ће се говорити за коју годину кад (уз неки нови сценарио кризе)дође после промене Устава и регионализације до распада државе и нових окупација.

apropo Kumanovskog sporazuma izjava Jeremica
.

"Ja radim svoj posao, a ako neko ima da se plaši Međuanrodnog suda pravde, onda su to kosovski Albanci ", istakao je Jeremić ukazujući da pravo nastupa pred Međunarodnim sudom pravde imaju samo drzave, a "Kosovo nije drzava, niti će ikada biti".

Komentarišući desetogodišnicu potpisivanja Kumanovskog sproazuma ministar diplomatije je ocenio da je taj sporazum jedna od najvažnijih tačaka u platformi Srbije pred Međunarodnim sudom pravde, jer potpuno eksplicitno potvrđuje suverenitet Srbije nad Kosovom, čak eksplicitnije od rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.

Од овога човека се тресу ћега шиптарима!

Брабо Обраде!!!

t_OBRAD.jpg

Диван и храбар човек,....
још ће га неки имати прилике да виде.

Тако, да НИЈЕ све ни готово ни завршено....

....А,након потписивања споразума и доношење Резолуције 1244...

..."Bitne garancije date Srbiji 1999. godine do danas nisu ispunjene,
ali je zato punom parom radila mašinerija koja joj nanosi štetu..."

Колико је у свему овоме учествовала ова садашња власт која је
и дошла на крилима тих "промена":?:

.

Брабо Обраде!!!

t_OBRAD.jpg

.

Da,se ti možda ne pališ na sir Obrada...Sad je to kao fol popularno,bogati matorci,a?;)

Бaрабо Обраде!!!

t_OBRAD.jpg

.

divan co`ek :cool:

Back