Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Културна дипломатија, мека сила или мека моћ која се употребљава у последњих стотину година и која обухвата неколико сегмента који могу да заштитие националне интересе из неког разлога није довољно заступљена у српској политици , првенствено овде мислим на министраство иностраних послова ...
али исто тако мислим и на деловање меке моћи на Косову и Метохији ..
сегменти културне дипломатије кроз музику, културу , реформе образовног система , кроз науку могу да буду веома корисна средства за добијање рата којег очигледно тренутно не можемо добити војном техником...
Како припремити терен и почети са културном дипломатијом и шта она обухвата и како би могла да бенифицира држава Србија ако би употребила меку моћ на Косову
али исто тако мислим и на деловање меке моћи на Косову и Метохији ..
сегменти културне дипломатије кроз музику, културу , реформе образовног система , кроз науку могу да буду веома корисна средства за добијање рата којег очигледно тренутно не можемо добити војном техником...
Како припремити терен и почети са културном дипломатијом и шта она обухвата и како би могла да бенифицира држава Србија ако би употребила меку моћ на Косову