Slave, svadbe, ispraćaji, sabori, rođendani, sve su to povodi da se Srbi late čašice u društvu i veselju. Zašto je to tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji nikakva "kultura opijanja kod Srba" koja je različita od bilo koje druge koje konzumiraju alkohol.Slave, svadbe, ispraćaji, sabori, rođendani, sve su to povodi da se Srbi late čašice u društvu i veselju. Zašto je to tako?
zato sto im je zivot bedan kad su trezni..........alkohol svu tu bedu ulepsava.Slave, svadbe, ispraćaji, sabori, rođendani, sve su to povodi da se Srbi late čašice u društvu i veselju. Zašto je to tako?
Nigde ne postoji ovoliko svetkovina koje su najobičniji povod da se popije ppd izgovorom "da se nešto proslavi".Ne postoji nikakva "kultura opijanja kod Srba" koja je različita od bilo koje druge koje konzumiraju alkohol.
Mi smo zapravo vrlo slabi na toj listi.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_alcohol_consumption_per_capita
Meziš, nazdraviš, meziš, nazdraviš, meziš nazdraviš, u tom zecu leži grm.mi pijemo da se ne opijemo, a oni piju da se obeznane do crnila
Oni se okupljaju da bi se napili, ne kriju se iza raznih povoda da bi škljokali kao Srbi.A Englezi se ne napijaju? "Prefinjen, gospodski narod" a gde god ih vidis po svetu povracaju pijani po ulici i prave incidente...
U poruci koju si citirao imaš Wikipedija link na kom možeš da vidiš da je potrošnja alkohola kod nas prilično umerena u odnosu na ostale zemlje.Nigde ne postoji ovoliko svetkovina koje su najobičniji povod da se popije ppd izgovorom "da se nešto proslavi".
Mrzi me sto puta da ponavljam, piju i drugi, čak i više od Srba, ali Srbi se kriju iza raznih svetkovina i povoda da bi se okupili i popili. Drugi se okupljaju bez iakkvih drugih povoda samo da bi pili, kao na primer Englezi u pabovima.U poruci koju si citirao imaš Wikipedija link na kom možeš da vidiš da je potrošnja alkohola kod nas prilično umerena u odnosu na ostale zemlje.
Ne znam da li te buni sortiranje liste? Mogu da pomognem ako se ne snalaziš. Ta rečenica "nigde ne postoji piće i iće nego kod nas" je više slika neinformisanosti šta sve u svetu postoji nego činjenice da smo mi baš toliko posebni.
A na engleskim svadbama, Novim godinama, Božićima i ostalim praznicima se ne pije?Mrzi me sto puta da ponavljam, piju i drugi, čak i više od Srba, ali Srbi se kriju iza raznih svetkovina i povoda da bi se okupili i popili. Drugi se okupljaju bez iakkvih drugih povoda samo da bi pili, kao na primer Englezi u pabovima.
Da se ne bi razlikovali od drugihSlave, svadbe, ispraćaji, sabori, rođendani, sve su to povodi da se Srbi late čašice u društvu i veselju. Zašto je to tako?
Verovatno zato Irci imaju onaj vicMrzi me sto puta da ponavljam, piju i drugi, čak i više od Srba, ali Srbi se kriju iza raznih svetkovina i povoda da bi se okupili i popili. Drugi se okupljaju bez iakkvih drugih povoda samo da bi pili, kao na primer Englezi u pabovima.
I upravo to je dokaz da je u Srbiji uz sve nedaće, život još uvijek radostan i razigran, dok u sovjetskim govnarama alkohol služi da se progura dan pod Putin-Palpatine sjenom.mi pijemo da se ne opijemo, a oni piju da se obeznane do crnila
Tačno! Ne može ona da bude toliko ružna koliko ja mogu da budem pijan...alkohol svu tu bedu ulepsava.
Pa okupljamo se i mi po kafanama i kafićima da pijemo. Ali pijemo manje od Engleza.Mrzi me sto puta da ponavljam, piju i drugi, čak i više od Srba, ali Srbi se kriju iza raznih svetkovina i povoda da bi se okupili i popili. Drugi se okupljaju bez iakkvih drugih povoda samo da bi pili, kao na primer Englezi u pabovima.