Kultura opijanja kod Srba

Nigde ne postoji ovoliko svetkovina koje su najobičniji povod da se popije ppd izgovorom "da se nešto proslavi".
U poruci koju si citirao imaš Wikipedija link na kom možeš da vidiš da je potrošnja alkohola kod nas prilično umerena u odnosu na ostale zemlje.

Ne znam da li te buni sortiranje liste? Mogu da pomognem ako se ne snalaziš. Ta rečenica "nigde ne postoji piće i iće nego kod nas" je više slika neinformisanosti šta sve u svetu postoji nego činjenice da smo mi baš toliko posebni.

U poruci koju si citirao imaš Wikipedija link na kom možeš da vidiš da je potrošnja alkohola kod nas prilično umerena u odnosu na ostale zemlje.

Ne znam da li te buni sortiranje liste? Mogu da pomognem ako se ne snalaziš. Ta rečenica "nigde ne postoji piće i iće nego kod nas" je više slika neinformisanosti šta sve u svetu postoji nego činjenice da smo mi baš toliko posebni.
Mrzi me sto puta da ponavljam, piju i drugi, čak i više od Srba, ali Srbi se kriju iza raznih svetkovina i povoda da bi se okupili i popili. Drugi se okupljaju bez iakkvih drugih povoda samo da bi pili, kao na primer Englezi u pabovima.

Mrzi me sto puta da ponavljam, piju i drugi, čak i više od Srba, ali Srbi se kriju iza raznih svetkovina i povoda da bi se okupili i popili. Drugi se okupljaju bez iakkvih drugih povoda samo da bi pili, kao na primer Englezi u pabovima.
Verovatno zato Irci imaju onaj vic
What is the difference between an Irish wedding and an Irish funeral? There's one less drunk at the funeral

Može se komotno staviti srpski umesto irski i da i dalje bude istinito :mrgreen: ergo sve je to isto

mi pijemo da se ne opijemo, a oni piju da se obeznane do crnila
I upravo to je dokaz da je u Srbiji uz sve nedaće, život još uvijek radostan i razigran, dok u sovjetskim govnarama alkohol služi da se progura dan pod Putin-Palpatine sjenom.

Ne morate ga slaviti, ali da ste pametni, slavili bi ga.

tenor-1.gif

Pa okupljamo se i mi po kafanama i kafićima da pijemo. Ali pijemo manje od Engleza.

Back