- Poruka
- 129.340
to, ja i djani prve komsije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не читаш све... Претпостављам да није било на овој теми, али сам јасно написао да сам бициклом пролазио од себе па све до Аде још пре 15 година. Одавно више немам бицикл.ti mi jos nisi odgovorio koliko puta si sad bio dole a koliko puta ranije?
ne moras ni da odgovris jer obojica znamo da pre nisi ni isao dole jer nije bilo nicega a sad ides da se prosetas jer je urbano.
o kakvom crnom pogledu pricas?
vec sam kacio fotke ranije, ne teraj me da ih trazim opet.. ranije je tu bio nasip..gomila peska, zbunja, travuljine, pasa lutalica, nicega a sad lepo setaliste..potpuno drugi izgled
i dokle vise da se iz nekog ugla ne vidi hram..pa hram se ne vidi sa druge strane skoro uopste pa nista..najbolje porusi ceo beograd da bude u ravni hrama
i nikad mi nisi rekao a pitrao sam te ranije..da li bi rado srusio svoju zgradu jer zaklanja pogled na reku?
licemerno je ovo sta pricas..sa jedne strane tvoja zgrada je super..a sto na dorcolu stoji kao djoka kad vidi dobru zensku to ti ne smeta jer zivis u njoj i ne pada ti napamet da odes iz nje.
izvini, mene ne zanimaju proporcije i procenti..meni tvoja zgrada blokira vidik na reku i obalu preko.
mislis prema reciKad si okrenut prema centru![]()
ovakve "prefinjene" objekte ne vidim dobroi bre..kako ne vidis tu finu liniju flasolikog oblika zabodenog naopako u zemlju..i bre al si cudna![]()
mislis prema reci
ma pusti..ja se zezo a platin se naljutio, podneo mi ostavku![]()
ma pusti..ja se zezo a platin se naljutio, podneo mi ostavku![]()
Kaže se prebio ga ko vola u kupusu, a navalio ko smrt na babu!Nije izgledalo da si se zezao, nego si navalio ko vo u kupusu.
Kaže se prebio ga ko vola u kupusu, a navalio ko smrt na babu!![]()