Kula Beograd

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.920
Clip.jpg

Na šta vam lici ova kula na Beogradu na vodi i da li vam se svidja ?

u pocetku kada je nikla nije mi licila ni na šta.-.da bi me kasnije asocirala na flašu okrenutu naopacke
iako na slikama kao sto je ova deluje i zanimljivo, kada se prodje pored i pogleda uživo..nema lepote a jos manje je zanimljivo

Pogledajte prilog 1183326

u pocetku kada je nikla nije mi licila ni na šta.-.da bi me kasnije asocirala na flašu okrenutu naopacke
iako na slikama kao sto je ova deluje i zanimljivo, kada se prodje pored i pogleda uživo..nema lepote a jos manje je zanimljivo
tipičan falusni simbol...produkt megalomanije klike na vlasti...umesto Beograda na vodi tu je trebao da bude jedan ogroman park..beogradski Central Park

Pogledajte prilog 1183326

meni je sasvim ok uzivo.
u svakom slucaju 100x lepsa od beogradjanke

Nina kako da pripada "bara Venecija" je morala da bude uredjena malo vise da lici na nase podneblje
taj deo su zamislili izgleda da bude neki Dubai sta ti ja znam ...
mozda sam iz proslog veka ali mi se cini da cemo sve cesce citati o "propustima"
u izgradnji celog tog priobalja.

Da je trebao da se osvezi , jeste. Na ovakav nacin p meni ogromna greska... obzirom da se nista ne pitam :D cutim

dobro ljudi ne preterujte

a sta je beogradjanka.. erektivni djoka u centru grada?
i jos uzasno ruzno crne boje..da je bar bela po imenu grada - beogradjanka :D

Beogradjanka budi secanja na vidikovac na pogled na grad
na neke kolace na terasi iznad masarikove ...

Ovo novo cudo ... meni nista ne znaci samo izivljavanje nad "prostornom celinom grada koja je silovana staklom" ...

ma bolje da cutim :lol:

Beogradjanka budi secanja na vidikovac na pogled na grad
na neke kolace na terasi iznad masarikove ...

Ovo novo cudo ... meni nista ne znaci samo izivljavanje nad "prostornom celinom grada koja je silovana staklom" ...

ma bolje da cutim :lol:
a da si rodjen sad..za 10 godina isto to secanje bi ti budila kula..o tome se radi..ti imas samo emocije ka beogradjanki, ali sustinski nema razlike.. usred zgrada od 5 spratova niklo cudoviste..

meni je sasvim ok uzivo.
u svakom slucaju 100x lepsa od beogradjanke
Имаш прилику да одеш у улице које су у близини Београђанке и да кажеш шта ти она својом висином и ширином заклања, осим самог неба.
Слажем се да изгледа као модерна караконџула у сред старијих грађевинских стилова. И црнило ми смета.

Кула у Превари на води ће да прави разне проблеме, почев од одсјаја сунца, јер је заобљена, па ће увек некоме да смета.
А овако као сам по себи дизајн... Нисмо до сада имали тако нешто, питање је да ли нам треба.

Цела Превара на води толико заклања поглед... Са НБГ стране, преко реке (барем 300 метара удаљености), је Храм Светог Саве заклоњен чак и тржним центром који је низак, а све остало је много више. И све остало по центру је заклоњено. Зградурине су дупло више од остатка града / старог хоризонта.
Шачица оних који гледају на реку ће имати некакав поглед... Преко половине будућих становника тог дела ће само да гледају у друге солитере (то су могли да ураде и за много мање паре).

И то све док се неки "геније" не досети и на обали преко пута направи исто то.

ceo koncept Savske je sheban...ceo duh bare venecije je mogao da bude daleko interesantniji
za sve posetioce Beograda ... pola sveta u staku ... dosadno je .
Боље да смо опет направили бару, али овај пут уређену, могли бисмо и гондоле да имамо, али накићене по нашки... све смо могли - али је неко одлучио да добијемо солитерчине које могу да буду било где на кугли земаљској.

ako cemo realno beogradjanka isto sakriva hram... sve zavisi iz kog ugla gledas..tako da platine..ne preteruj.
Из једног угла... На НБГ страни је то можда 50 метара шеталишта, све остало је слободно. А овај низ кадаконџула заклања скоро све по списку целом својом дужином. Ако не обратиш пажњу када неке ствари провире, нећеш их ни видети.
А можда ни то нећемо ускоро моћи, када направе "унутрашњи" низ солитера, између Савске и Вудроа Вилсона.

Back