Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Kakav kukuruz....3 cm mekan ko dusa.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gossca:Obozavam muskarce koji su malo jaci...pritisak, snaga, stisak, da ga ima, ah uh...
Ne, nisam za mrsave. Jaki tipovi, pa sad sa vecim il manjim stomakom...svejedno.
Kako god da se to zove, da to volim..chika_doktor:znaci volish mrmonjezdrav seljak parti
![]()
Nista, stani u red ko i ostale, mislim da ce da bude oko prvog maja jedan termingossca:Obozavam muskarce koji su malo jaci...pritisak, snaga, stisak, da ga ima, ah uh...
Ne, nisam za mrsave. Jaki tipovi, pa sad sa vecim il manjim stomakom...svejedno.
Sorry, al cekanje u redu ni za Ben Afleka..2pike:Nista, stani u red ko i ostale, mislim da ce da bude oko prvog maja jedan termin![]()
Da to nisam ja?moje srce:ne volim mrsave i sitne tipove.
a ne volim ni stomake.
ovako, kao moj tip - 190 visok i 90 kg.
nisi. on ne prica srpski (jos).2pike:Da to nisam ja?![]()
Sorry ti, nema preko reda ni za Pamelu Anderson, ona jadna ceka jos od januara!gossca:Sorry, al cekanje u redu ni za Ben Afleka..
Preko reda il nista..
Samo da dodam da je istrazivanje i dalje u toku, sve zainteresovane da se jave na e-mail: brdjani_iskustvo@kukuruz.com.2pike:Po poslednjim ispitivanjima, izvrsenim na poljoprivrednom fakultetu, ustanovljeno je da je kukuruz iz brdsko-planinskih predela mnogo bolji i po prinosu i po kvalitetu, samo ako se dovoljno navodnjava!!!