Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Ja se zapravo dico ..zajebavam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se zapravo dico ..zajebavam![]()
.. Moje žito je moja okolina, a u tom žitu je zadnje vrime sve više kukolja.
![]()
Naime, udata frendica flerta s oženjenim likom koji radi u firmi njenog muža (flert je okej, al bojim se da će biti crnog vraga)
.. kolegiica s posla je prevarila dečka s nekom mladom piletinom s kojom je kaže iskusila SITOST ŽIVOTA. Izhebo ju je ko manijak. Sjaj u očima joj nikad nije bio jači.
U familiji mi netko blizak ima krizu u braku. Kriza im je uvik, al zadnje vrime je kriza na kubik. Ona stalno plače, a on stalno pije.
I sve to tako se odvija oko mene nevine djevojčice koja vjeruje u brak i konzerva je po pitanju prevera.
(naravno, uvik ostavim mista za ono - i prevara može imati svoju dobru priči i nikad ne reci nikad)
Kako da održim zdrav duh? Kako da se ponašam?
Bojim se.. da me ne okrzne taj blud i slabost u ljudima, bojim se da ne poželim i ja da se vodim izrazom - što se dogodi u vegasu- ostaje u vegasu.
Idem uskoro na par dana u grad sexa, koktela, plesa, golotinje, stranaca i razvrata ..
al ne dam se.
Nego, kakva je vaša okolina? Su vaši frendići i obitelj, poznanici u ok odnosima? Frca ljubav ili?
Ima li danas uopće zdravo održivih veza oko nas? Jeste li vi na rubu ili stojite čvrsto na ljubavnim nogama)
Pišem pizdarije, ne slušajte me.![]()
strast se ne sme obuzdavati
ali posvecenost proizilazi iz iskrenosti prema sebi, a tek onda prema drugima
Postupci u covecijem zivotu su poput jela, a misli i osecanja kao zacini. Nece dobro proci onaj ko posoli tresnje ili sircetom zalije kolac.
gnusam se laznog morala, ali jos vise nametnutih stega
ne postoji siva zona, to je jedina istina
egoizam cveta, sunovrat u odnosima je realnost
jer JA sam bog, univerzum kakav je - je moj, empatija nula
i dok cekas da istrulis likom, ti si vec truo - iznutra
...а шта йе писац хтел речи?...
.. Moje žito je moja okolina, a u tom žitu je zadnje vrime sve više kukolja.
Naime, udata frendica flerta s oženjenim likom koji radi u firmi njenog muža (flert je okej, al bojim se da će biti crnog vraga)
.. kolegiica s posla je prevarila dečka s nekom mladom piletinom s kojom je kaže iskusila SITOST ŽIVOTA. Izhebo ju je ko manijak. Sjaj u očima joj nikad nije bio jači.
U familiji mi netko blizak ima krizu u braku. Kriza im je uvik, al zadnje vrime je kriza na kubik. Ona stalno plače, a on stalno pije.
I sve to tako se odvija oko mene nevine djevojčice koja vjeruje u brak i konzerva je po pitanju prevera.
(naravno, uvik ostavim mista za ono - i prevara može imati svoju dobru priči i nikad ne reci nikad)
Kako da održim zdrav duh? Kako da se ponašam?
Bojim se.. da me ne okrzne taj blud i slabost u ljudima, bojim se da ne poželim i ja da se vodim izrazom - što se dogodi u vegasu- ostaje u vegasu.
Idem uskoro na par dana u grad sexa, koktela, plesa, golotinje, stranaca i razvrata ..
al ne dam se.
Nego, kakva je vaša okolina? Su vaši frendići i obitelj, poznanici u ok odnosima? Frca ljubav ili?
Ima li danas uopće zdravo održivih veza oko nas? Jeste li vi na rubu ili stojite čvrsto na ljubavnim nogama)
Pišem pizdarije, ne slušajte me.![]()