Kukolje u žitu

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
.. Moje žito je moja okolina, a u tom žitu je zadnje vrime sve više kukolja.

acapuchinjourney-blogspot2.jpg

Naime, udata frendica flerta s oženjenim likom koji radi u firmi njenog muža (flert je okej, al bojim se da će biti crnog vraga)
.. kolegiica s posla je prevarila dečka s nekom mladom piletinom s kojom je kaže iskusila SITOST ŽIVOTA. Izhebo ju je ko manijak. Sjaj u očima joj nikad nije bio jači.

U familiji mi netko blizak ima krizu u braku. Kriza im je uvik, al zadnje vrime je kriza na kubik. Ona stalno plače, a on stalno pije.
I sve to tako se odvija oko mene nevine djevojčice koja vjeruje u brak i konzerva je po pitanju prevera.
(naravno, uvik ostavim mista za ono - i prevara može imati svoju dobru priči i nikad ne reci nikad)

Kako da održim zdrav duh? Kako da se ponašam?
Bojim se.. da me ne okrzne taj blud i slabost u ljudima, bojim se da ne poželim i ja da se vodim izrazom - što se dogodi u vegasu- ostaje u vegasu.

Idem uskoro na par dana u grad sexa, koktela, plesa, golotinje, stranaca i razvrata ..
al ne dam se. :)

Nego, kakva je vaša okolina? Su vaši frendići i obitelj, poznanici u ok odnosima? Frca ljubav ili?

Ima li danas uopće zdravo održivih veza oko nas? Jeste li vi na rubu ili stojite čvrsto na ljubavnim nogama)

Pišem pizdarije, ne slušajte me. :heart:

Poslednja izmena:
Nosi što više gaćica.
To prvo spakuj i trudi se da ne zaboraviš.
Gaćice i putovnicu !
Sve ostalo je nevažno....

Da, i ne bi bilo loše da spakuješ
sredstvo za orošavanje čavke....
Ipak ćeš boraviti u gradu kocke i razvrata !

Veza nema nikakvih sto bi pametnom coveku bilo dovoljno da se kloni tako neuspelih nolajfera,zamisli zavidis nekom sto je nestabilan,nepouzdan,prevrtljiv,da bude oslonac nekom,za osnovno nesposoban,za rec da ga drzis,pa kad je tesko dostici nesto sto je oduvek vredelo onda si valjda poseban ako uspes naci osobu za ozbiljnu vezu,pazi hvaliti se kombinacijom koju mozes imati sa svakom drugom dropljom,xe

Ima zdravo održivih veza i ima smisla biti svoj i ispravan jer u dubini svih prevara leži ljudska nesreća.

Drugarica trenutno ima sjaj ali sa dečkom pati.. jer nema sjaja.

No nesumnjivo je da si ti jedno strastveno biće i da ćeš pre ili kasnije i ti da uđeš u to kolo.. samo treba da se desi preterani frajer u pravom trenutku i to je to.

Pravo da ti kazem,gledam svoja posla i ne edem goMna,trudim se da tako i ostane.Zelim da verujem da je sve ok,i kada mi pocnu pricati o problemima ili problemcicima ja samo kazem ja vas nisam vencavala ni smuvavala i necu da znam.Kad ste se ebavali i bilo vam lepo niste kukali.To sto se tice blize okoline.Za dalju me nije briga i izbegavam da se druzim sa kuraveelama i muskim i zenskim jer je to los karakter,los materijal ljudski.E tako.

Naime, udata frendica flerta s oženjenim likom koji radi u firmi njenog muža (flert je okej, al bojim se da će biti crnog vraga)
.. kolegiica s posla je prevarila dečka s nekom mladom piletinom s kojom je kaže iskusila SITOST ŽIVOTA. Izhebo ju je ko manijak. Sjaj u očima joj nikad nije bio jači.

U familiji mi netko blizak ima krizu u braku. Kriza im je uvik, al zadnje vrime je kriza na kubik. Ona stalno plače, a on stalno pije.
I sve to tako se odvija oko mene nevine djevojčice koja vjeruje u brak i konzerva je po pitanju prevera.
(naravno, uvik ostavim mista za ono - i prevara može imati svoju dobru priči i nikad ne reci nikad)

Bojim se.. da me ne okrzne taj blud i slabost u ljudima, bojim se da ne poželim i ja da se vodim izrazom - što se dogodi u vegasu- ostaje u vegasu.

Idem uskoro na par dana u grad sexa, koktela, plesa, golotinje, stranaca i razvrata ..

Nego, kakva je vaša okolina? Su vaši frendići i obitelj, poznanici u ok odnosima? Frca ljubav ili?

Ima li danas uopće zdravo održivih veza oko nas? Jeste li vi na rubu ili stojite čvrsto na ljubavnim nogama)

ako ja dobro kapiram u tom tvom zitu si ti kukolj :confused:

Sta znam mozda zavisi od godista itd(ipak su vise muke i stresa pregrmele starije generacije,od ratova preko sankcija itd...),al ovi oko mene su u srecnim vezama svi i dva srecna braka,jedino ako osh tetkina kumica se odslelila od muza(al mozda se i pomire) i to ti je to od moje statistike...
Drugarica u visegodisnjoj vezi,sestra isto u vg vezi na daljinu,i sad kad zvrsi faks se seli(a realno svakle godine se vise vedjila sa deckom nego obicne osobe u vezi sto se vidjaju,tipa dodje on i bude ovde 1m,ili ona ode tamo na 3...)..
U svakom sl ovi stariji sto ih znam su imali svojih trzavica,msm sta ti ja znam kako je njima u braku,tj znam nesto al to je sad nebitno:lol:...
Eto baba mi se razvela pre nego sto sam se ja rodila al kontam da se to ne racuna,a isto kontam da od onih starijih(40-60god) ima dosta njih koji bi se inace razveli da nije bilo dece,il nekih drugih stvari...

- - - - - - - - - -

Ima zdravo održivih veza i ima smisla biti svoj i ispravan jer u dubini svih prevara leži ljudska nesreća.

Drugarica trenutno ima sjaj ali sa dečkom pati.. jer nema sjaja.

No nesumnjivo je da si ti jedno strastveno biće i da ćeš pre ili kasnije i ti da uđeš u to kolo.. samo treba da se desi preterani frajer u pravom trenutku i to je to.

Draga saveta...:lol:

- - - - - - - - - -

Sve prslo i otislo u ******

Kad bi u zamenio sa na,tvoja poruka bi mogla da se shvati kao pozitivan odgovor:lol:

Ankorice, a šta ima da se čudiš? :eek:
Sve to danas glumi, izveštačeno, istreniranu, prepravljeno, opravljeno, izbeljeno, ne predstavlja pravu sliku o sebi. Spandja se dvoje glumaca, dopadnu im se lažne slike, uzmu se, a brak im otvori oči kad se opuste. Razočaranje ko pesnica u stomak. Neko krene da švrlja, neko se propije, neki se razidju.

Ti zadnji su najbolje prošli.
Ako su nešto naučili, i najpametniji. Ako.
Bojim se da će nastaviti po istom i dalje. :mrgreen:

Back