Šta je za vas to?
Da li ste apsolutno hrabri?
Da li ste u nečemu kukavica i da li sebi to priznajete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto bih napisao za sebeNisam apsolutno hrabar. Jesam kukavica u nekim stvarima i svestan sam toga. Najteže je priznati svoje mane i greške pred drugima jer time se pokazuje neka vrsta ranjivosti.
Svi smo mi hrabri.ako je u pitanju neko ili nesto sto volimo...https://youtube.com/shorts/oFo5lKILTCg?si=pePhX4ugpF9ZdOMvŠta je za vas to?
MogućeSvi smo mi hrabri.ako je u pitanju neko ili nesto sto volimo...https://youtube.com/shorts/oFo5lKILTCg?si=pePhX4ugpF9ZdOMv
Nisam.Šta je za vas to?
Apsulutno hrabra nisam.Šta je za vas to?
Ali to ne znači da nisi hrabraApsulutno hrabra nisam.
Postoje neke stvari koje me plaše,ali to nije prava reč,pre bih rekla -užasavaju.
OkJa sam osoba krajnjosti, kod mene baš i nema sredine, tako ni u ovome.
Jesam hrabra.Smatram sebe hrabrom osobom, ali ne apsolutno hrabrom.Ali to ne znači da nisi hrabra
DaJesam hrabra.Smatram sebe hrabrom osobom, ali ne apsolutno hrabrom.
Ali si bio hrabar i pročitao još jednom.Da
Pogrešno sam pročitao post
kukavicluk je nesigurnost u pogledu posledica eventualne akcije a hrabrost je nepromisljenost u pogledu posledica preduzete akcije.Šta je za vas to?
Sad mi je lakšeJa sam hrabra da priznam da sam ponekad kukavica.
Potpisujem.E šta da kažem.. gledam da sledim ono što mislim da treba pa makar se nebo srušilo.
A za neke stvari uopšte ne mislim da su vredne da budem hrabra.
Pitanje je procene vrednosti, da li treba ili ne treba.
Ja bih ovo malo doradila.kukavicluk je nesigurnost u pogledu posledica eventualne akcije a hrabrost je nepromisljenost u pogledu posledica preduzete akcije.
OdgovornostНе знам јел код мене храброст или лудост или инат у питању. Искрено... Али се испостави као добар избор иако ме сви убеђују у супротно.
Не кривим друге за своје грешке, сама пала сама се убила. Не знам шта је то![]()
Да, и признати грешку и рећи извини. То ценим. Има много оних који схвате да су погрешили али не би то признали и то јесте кукавички.Ja sam dovoljno hrabar da priznam svoje greske...dovoljno hrabar da budem otvoren sa svojim osecanjima...da zivim po svom iako se to mnogima ne svidja...ima stvari kojih se plasim ali jbg covek sam,tako da nisam apsolutno hrabar