Kukavičluk i hrabrost

kukavicluk je nesigurnost u pogledu posledica eventualne akcije a hrabrost je nepromisljenost u pogledu posledica preduzete akcije.
Ja bih ovo malo doradila.
Nesigurnosti u pogledu posledica je normalna stvar za svakog ko ima razuma, a kukavičluk je kada se od akcije ipak odustane zarad ostanka u zoni komfora.
Hrabrost je kada se uprkos posledicama preduzme akcija, a nepromišljenosti u pogledu posledica je baš to - nepromišljenost.

Не знам јел код мене храброст или лудост или инат у питању. Искрено... Али се испостави као добар избор иако ме сви убеђују у супротно.
Не кривим друге за своје грешке, сама пала сама се убила. Не знам шта је то :lol:

Не знам јел код мене храброст или лудост или инат у питању. Искрено... Али се испостави као добар избор иако ме сви убеђују у супротно.
Не кривим друге за своје грешке, сама пала сама се убила. Не знам шта је то :lol:
Odgovornost

Ja sam dovoljno hrabar da priznam svoje greske...dovoljno hrabar da budem otvoren sa svojim osecanjima...da zivim po svom iako se to mnogima ne svidja...ima stvari kojih se plasim ali jbg covek sam,tako da nisam apsolutno hrabar
Да, и признати грешку и рећи извини. То ценим. Има много оних који схвате да су погрешили али не би то признали и то јесте кукавички.

Back