Kukavicje jaje ili nemam pojma da je moje dete tudje!!!

Sta mislite koliko je ovo cesta pojava?! Ovo rade udate, neudate, devojke... Podmecu tudju decu muskarcima, ali cesto ne jednom vec i drugi put i treci...

Kako biste reagovali?! Prepostavljam da muskarci otvorenog uma bi rekli, ma ne brini sve je to u redu. Ipak je ovo 21. vek. Samo ti nastavi kako mislis da treba.

Ovi zatucani, u koje spadam i ja, iskreno ne znam sta bi uradio da mi se tako nesto desi.

Inace juce sam imao priliku da cujem ovu pricu iz zenskih usta. Nije joj problem sto laze, nego da se ne otkrije.

pa ima i toga ima svacega,moze i ze a da otkrije da je njen naprVio dete nekoj drugoj o la la..
u sv sl zavisi od trenutka kada saznas da nisi otac...da sam musko i da sam se vezala za to dete ja bi se razvela od zene ali bi trazila svoja roditeljska prava..dete ne bi ni u cemu ispastao jedino bi nas brak prestao...
a da saznam u toku trudnoce da nije moje rastali bi so sei kudkoji mili moji...mada narano tu ima mnogo medju nijansi i nemozecovek ni za sta dazna kako bi reagovao dk sene nadjeu datoj situaciji;)

- - - - - - - - - -

Istina jeste da zene u Srbiji vole da uvale nekome dete. Znam dosta takvih devojki, zatrudne sa svalerom i uvale nekome. Najcesce su to likovi koji se smatraju muskarcinama, zestokim alfa tipovima koji misle da im se to nikada nece desiti ali bas se takvim desi.

tacno vidim da je ovo stvar licnog isustva i drago mi je sto sam okruzena normalnim ljudima kad vidim sta sve pisete po netu:)

- - - - - - - - - -

Jel neko primetio kako pojedine forumasice ulecu na ovaj PDF i sinuju i spamuju teme?:roll:

aa ovo je rezervisano samo zamuskarce...ne bulazni...i musarci kom napdf zene..svako moze da caska gdeoce;)

Back