Kuhinje

tumblr_n97eo1u4SK1qkww7to1_500.jpg

Kojim sredstvima se čiste ravne ploče na električnim šporetima.:dash:

Ima specijalno sredstvo za to. Ja sam ga kupila u DM-u. Ali isto tako lupam glavu zbog čišćenja, jer sam novopečena vlasnica ravne ploče. (3 meseca). Još je moja u kombinaciji sa plinom, pa očistiit oko tih žica, gorionika i ostalog je mnogo gore i teže nego očistiti samu ravnu ploču.
Znači, kupiš to sredstvo, promućkaš ili već kako piše na uputstvu, premažeš ploču, malo protrljaš sundjerom. Onda naneseš prilično vode da se to ispere, znači, nekoliko puta, pa onda onim truleksom ili tako nečim pokupiš tu vodu. Kad se prosuši uglancaš mekom suvom krpom.
Neki su mi pričali da je super sredstvom za čišćenje stakla, ali meni nije uspelo. Možda kad je već čista pa da uglancaš.
To je moje iskustvo. Posle nekog vremena te bude baš briga što je musava, jer ne možeš da budeš rob ravne ploče i da samo nju čistiš i ribaš. A ubedjena sam da sam se zeznula što sam to kupila. Nema nikakve prednosti nad klasičnim šporetom.

Sad će sigurno da se javi oni koji obožavaju svoju ravnu ploču, ako uopšte još neko navraća na ovu temu osim ovih postavljača slika sa neta.

Back