Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zna li neko gde se moze kuglati u Novom Sadu,uclaniti ili platiti,koje su cene ....
Volite li kuglanje,da li mislite da je ono jedan dobar nacin druzenja ...
Ta je bas sega-mega sredjena.Zaboravila sam koliko je sat.
A ono na Spensu?
Videla sam i u podrumu neke kuce na Futoskom putu,oko Majskog cini mi se,provericu.
Stvarno nemam pojma koliko je sat Mislim da satnica zavisi od doba dana kada dodjes. Valjda je bila oko 500din do 11h, do 17h 700din a posle nemam pojma. Uradjena je po americkom fazonu, znaci nije kao ona na Spensu ( mislim da raspored kegli nije isti ). A valjda za onu na Spensu moras da budes clan nekog kluba ili tako nesto
Zna li neko gde se moze kuglati u Novom Sadu,uclaniti ili platiti,koje su cene ....
Volite li kuglanje,da li mislite da je ono jedan dobar nacin druzenja ...
Hvala ti Eva Braun,na informaciji,mada bi mi bilo jos draze,kad bi mi rekla gde se nalazi ta sega-mega,a ona na spensu je uglavnom za rekreativce iz raznih firmi!
Pozdrav od Djordja !
Hvala ti Eva Braun,na informaciji,mada bi mi bilo jos draze,kad bi mi rekla gde se nalazi ta sega-mega,a ona na spensu je uglavnom za rekreativce iz raznih firmi!
Pozdrav od Djordja !