Kuda za vikend?!

Za vikend mozete otici u Kastel Ecka kod Zrenjanina ili tacnije 66 km od Beograda i Novog Sada.Odlican za malu decu ima uredjeno decje igraliste sa klovnovima, i svim ostalim propratnim elementima. Ima gde da se proseta jer je smesten na 17 hektara zemlje, sobe su prelepe ali ovaj stari deo nije klimatizovan jer je pod zastitom spomenika. Cene su vise nego pristojne

У ком смислу? :D

Mi smo bili na Salašu 137-Nisam se odavno tako prijatno osećala..Mir,tisina..Prelepo dvoriste pretvoreno u restoran,debela hladovina..Igraliste za decu,ergela konja.Kocije sa voznju.Hrana odlacina.Cene su-supa 120 din.rostilj od 400-800 sokovi 80,pivo 100din..

i koliko kosta jednokrevetna soba na salasu? ja planiram da idem..pa me zanima! Kakav je smestaj?

Ja mogu da preporucim Belocrkvanska jezera-konkretno Vila Jezero hotelskog tipa na Velikom jezeru.

Znaci,imate oko 100km od Bg.Put je jako dobar i nema nikakvih problema. Sama Bela Crkva je zanimljiv gradic sa izuzetno bogatom istorijom i kulturom tako da ima da se vidi jako puno.

Sam kompleks jezera se sastoji od 7 jezera. Nisu sva uredjena ( staze i plaze),ali i to daje neku draz. U sezoni se jako tesko nalazi prenociste, a sada je vrlo povoljno. Oko 6.000,00 kosta pun pansion za dve osobe ( dva nocenja).Pa nek' potrosite jos toliko na put i restorane..to je stvarno prihvatljivo.

Jako sam zadovoljna..preporucujem od srca i sigurno cu ici opet..:)

mi smo za produzeni vikend bili u vrnjackoj banji.bilo nam je super jer smo svi bili na okupu,ali zelim da skrenem paznju na hotel breza.totalno su sobe bljak.namestaj se raspada,u krevetima bodu federi,naplate trokrevetnu sobu a daju dva kreveta i fotelju koju treba otvoriti.u bazenu voda je vrlo hladna 24 stepena,a hrana je za dorucak jako bogata,svedski sto,ali za rucak i veceru su porcije dosta male.sala za jelo se ne greje,pa smo jeli u jaknama.inace osoblje je dosta usluzno i ljubazno.ja ovaj hotel ne bih nikom preporucila.

Где отићи за викенд? :)

Све долази у обзир од салаша преко бања, одмаралишта до класичних туристичких локација.

Тему сам отворила самостално и ако постоји тема ''Србија'' и молила бих модераторе да их не спајају јер је на наведеној теми доста постова који приказују лепоте и по градовима Србије, а ја бих ипак препоруке за места на којима је могућ миран одмор. :)

Где отићи за викенд? :)

Све долази у обзир од салаша преко бања, одмаралишта до класичних туристичких локација.

Тему сам отворила самостално и ако постоји тема ''Србија'' и молила бих модераторе да их не спајају јер је на наведеној теми доста постова који приказују лепоте и по градовима Србије, а ја бих ипак препоруке за места на којима је могућ миран одмор. :)

Postoji nekoliko tema sa slicnim nazivom...sve su sa po par odgovora,a ova je bila prilicno posecena...zbog toga su teme spojene :)

samo smeshtaj ili mozda ND-PP?
do koje cene?
:)

Samo nocenje. Ne znam za cenu, ali meni je mnogo ovo sto sam videla na sajtovima hotela u Subotici preko 6000 dinara. Ima jeftinijih hotela i u NS-u i u BG-u, a Budimpestu i Bec da i ne pominjem. Bas su bezobrazni. Bitno je da je cisto, to je jedini uslov. Hotel sa 3 zvezdice je ok, a u Subotici ako znas neki privatni smestaj, apartmane?

Samo nocenje. Ne znam za cenu, ali meni je mnogo ovo sto sam videla na sajtovima hotela u Subotici preko 6000 dinara. Ima jeftinijih hotela i u NS-u i u BG-u, a Budimpestu i Bec da i ne pominjem. Bas su bezobrazni. Bitno je da je cisto, to je jedini uslov. Hotel sa 3 zvezdice je ok, a u Subotici ako znas neki privatni smestaj, apartmane?

za suboticu ne znam, ali za ns cu pogledati neke opcije, pa cu ti dati linkove:)
http://www.planetainn.com/sr/home.html ovo je isto blizu centra u jevrejskoj ulici i znam da je novo, ali nisam videla sem na slikama kako je u sobama...
http://www.novisad-hotels.com/index.php/Hotels/T.A.L.-Centar.html ovo je u centru samom, u pasazu na kraju zmaj jovine, bila sam tamo(ne kao gost nego zbog posla) pre godinu-dve i izgledalo je ok

Poslednja izmena:

Back