Rukavodilica
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
velemajstor! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
serb_pagan:o tome pricam sestri mrgudu...i onom ili onoj (ne znam sta je) rukovodilici...
marlon:Nego migud... jel znas da mi Strela rekla da sam seljak sa pijace... pa sad ako ti trebaju paprike i krompir... samo se javi.
marlon:Ma jok godi mi i imponuje... niko mi nije dao taki komplemenat![]()
marlon:Koj ti taj bre...
serb_pagan:ovakvoj izjavi stvarno nije potreban komentar...al ajde da pojednostavimo...recimo,nekog siromasnog,a dobrog coveka,njegov gazda,koji je prethodno bio direktor firme u kojoj je siromasak radio,a gazda nemilosrdno opljackao i ostavio coveka na celilu,sa recimo troje dece da se snalazi kako zna i ume,ponovo zaposli i placa mu 12000 za krvnicki rad,zato sto siromasak nema drugog izbora...zato sto siromasak nije bio clan SPS-a i nije imao tu lopovsku krv kao gaza...siromasak se sam uvalio u kaku...ko ga **** kad je bio glup,pa nije umeo da se snadje,jer eto,vaspitan je da bude posten..to je bila njegova vrednost...koja je opet za nekoga obicna kaka,kako to neko lepo rece
Ako imash nameru pali brate..ne slushaj ove mamine i tatine sinoveserb_pagan:u poslednje vreme primecujem neke veoma zabrinjavajuce pojave u svojoj okolini...naime,neverovatan broj ljudi mi je rekao da je podneo zahtev za iseljenje ili da ima plan da zbrise odavde u najskorije vreme...ne znam koje su statistike proslogodisnjih emigracija iz srbije,al ono sto cujem svakodnevno ostavlja na mene gorak utisak da ce u ovoj zemlji za desetak godina biti na stotine hiljada ljudi manje...
a drzava srbija? da li politicari,zaneseni punjenjem svojih dzepova uopste razmisljaju o ovome? cak ni oni kojima su puna usta patriotizma ovu temu uopste ne pominju...zar su toliko slepi kod ociju,pa ne primecuju koliko ova zemlja srlja u propast????i dokle smo dosli,na sta smo spali...mase mladih, sinovi i kceri ove zemlje beze odavde glavom bez obzira....cime najbolje pokazuju sta misle o ovoj drzavi...i o svima koji su na vlasti u srbiji proteklih dvadesetak godina...
boki1979:mene samo jedna stvar zanima
jesu li Srbi jedini koji napustaju Srbiju il na primjer i siptari Madjari je isto masovno napustaju...
serb_pagan:za siptare ne znam najbolje,mislim da pale u shwicu,nemacku i cesku...a madjari isto masovno,mozda i vise nego srbi