KUDA STE SVE PUTOVALI ?

worldmap-1.gif

AAAAAA! Evo vidi kako mi se ocrtava.

Ma, nema veze. A inace uvijek sve funkcionise preko Photobucketa.
Ali ajde.

BIla sam u Madjarskoj (Siofok), Grckoj (Atina), Francuskoj (Pariz), Italiji (Firenca, Venecija, Padova, Verona...), San Marinu, Norveskoj (Oslo i Drobak), plus ovo sto zovemo lokalom.

]

Egipat -Hurgada; Austria -Bec; Nemacka - Manhheim, Keln, Mainz, Freiburg, Stutgart, Karlsruhe, Singen, Konstanz ( Bodensko jezero); Madjarska - Budimpesta; Italija - Rim, Firenca, Bolonja, Venecija i naravno Trst; Holandija - Amsterdam; Vatican; Francuska - Strazbur; Ceska - Prag,Plzenj; Grcka - Solun, Atina, Halkidiki, Tasos, San Torini, Ios; Slovacka - Bratislava; Turska - Istanbul, Kusadasi.

I naravno stari ' komsiluk' ...

KatarinaD:
nemacka,austrija,ceska,svajcarska,francuska,holandija,poljska,engleska,hrvatska,makedonija,bosna,slovenija,crna gora,danska,finska,svedska,spanija,madjarska,kuba,sad,juzna afrika,jamaika,japan,kina,rusija,ukraina,belorusija,kazahstan,monaco,malta,argentina,brazil,portugal,grcka,turska,kipar,israel,jordan
irak
svaka zemlja je na svoj nacin lepa............ali ni jedna kao srbija i nemacka :)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

bigsister:
Mene shto se tiche: grchka, bosna (ako se to rachuna), madjarska, italija, austrija, nemachka (minhen), london i ostatak juzne engleske, francuska,...na leto planiram usa,...ali imam ja josh da putujem...ima li neko neki dobar predlog? :wink:
evo dodatju josh neke koji su se odigrali od ovog posta: florida /orlando, miami, tampa, naples/, new york, zagreb i budimpeshta

Austrija, Tunis, Bugarska, Grcka, Italija... + Slovenija, Bosna, CG...
sad idem za raspust u Francusku.
Inace planiram da nekako :) obidjem sledece: Nemacka (to cu vrlo verovatno uskoro), Amerika (mozda kao au pair) , Juzna Afrika :D:D , Australija (rodbina, samo mi treba karta), Novi Zeland (kad budem u Australiji, pa 'mali izlet' :D:D )

A sad da počnem kronološki Makedonija i Srbija znam da je ovo putovanje, al recimo da je ovo bilo nešto duže putovanje dakle živio sam u Mk i Sr ( al počeo ovaj nesretni rat pa moro da odem )- bilo je super, bar ono što se sjećam. Slovenija- ne znam nikad baš nisam nešto pretjerano razmišljo o njoj, Italija-užas-ne volim Talijane, al Talijanke su dobre, Mađarska-ma užas-jedino hrana okeji pokoja Mađarica, al i ta te ubije dok progovori...Austrija...ma nekako ( Beč ) kičasto...Grčka...joj pa najbolja, jebena hrana, jebena muzika, temperamentan narod i ouzo i vino jebeno...jedino šta je skupo-pogotovo cigarete i u Ateni ima onih tamilaca i nekih pakistanaca i šta ti ja znam...al Grčka i preko jaja dobra, malo prljavo, al nema veze.

USA i Canada... jedno leto kod rodbine, jos u srednjoj skoli
Finska, Izrael... razmena studenata, po jedno leto radila i druzila se :-)
Ceska, Poljska, Italija... zimovanja, prolecevanja za vreme faksa (Italija posle i poslovno)
Slovenija, Grcka... raznorazna letovanja
Belgija, Danska, Nemacka, Madjarska, Holandija, Svajcarska, Svedska... hvala firmi koja me hrani, oblaci i salje na sva ova lepa mesta :-)
komsiluk... naravno

Eeeeeeh....

Da pocnemo od Evrope.Dakle: bivsa YU uzduz i popreko,onda Italija,pa Austrija,Ceska,Poljska,Francuska,Nemaska,Slovacka<rusija i Engleska.E da,i Holandija.

Indija:D,Avganistan,Turska,Pakistan,Jordan.

Alzir,Libija i Mali(samo to,ali bice prilika)

Gvatemala,Kolumbija,Peru:D:D:D,Argentina,Bolivija...i to bi bilo to.

Vec sledeceg meseca su na redu DR Kongo,Kenija,Tajland i Kakbodza:klap:

U Evropi sve osim Baltickih zemalja, Skandinavije, Portugala, Francuske, Malte i jos par ovih malih
Dakle: Grcka, Spanija, Italija, Velika Britanija, Belgija, Holandija, Nemacka, Madjarska, Poljska, Slovacka, Ceska, Bugarska, Rumunija, zemlje ex YU. U svaku, vecinom, vise puta.
Van Evrope, nista:( A isla bih rado u severnu i juznu Ameriku. Onda na Bali. Sangaj. Tunis. Tako to.
Ali sad me intrigira KREATIVNI TURIZAM: http://yahti.com/2008/08/kreativni_turizam_1.html

Ja idem za vikend na srebrno jezero, odlican i povoljan smestaj, bila sam i letos, ali sad imam mali problem. Prvi put smo isli autobusom i nisam ni zagledala put, a sada bi trebalo da ja vozim pa ako bi neko bio ljubazan da mi objasni kako da dodjem tamo, ali sto detaljnije ako je moguce, krecem iz beograda
Hvalaaaa

Ja idem za vikend na srebrno jezero, odlican i povoljan smestaj, bila sam i letos, ali sad imam mali problem. Prvi put smo isli autobusom i nisam ni zagledala put, a sada bi trebalo da ja vozim pa ako bi neko bio ljubazan da mi objasni kako da dodjem tamo, ali sto detaljnije ako je moguce, krecem iz beograda
Hvalaaaa

pretpostavljam da si na svim relevantim podforumima postavila ovaj isti post, i obavezno ne zaboravi "Automobilizam":mrgreen:

Hvalaaaa

Београд - Пожаревац - Велико Градиште. :D

30hooxw.jpg

Back