macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Pola pet.Kalenic.Automobili u koloni se mimoilaze.Meni u susret u suprotnoj traci dolazi dzip,u njemu dvoje mladih.Jasno vidim da im zbir godina ne prelazi cetvrtu deseticu.On celav,detinja faca ali mrka...mase rukama,Ona lepa kao lutka,sa konjskim repom,crnokosa,uplakana,izoblicena od suza...Mirno sedi na suvozacevom sedistu,a on u trenutku pocinje da je drmusa,snazno,ona se ne pomera,on je desnom rukom udari preko lica,glava joj odlete...Tu smo se mimoisli..Uspela sam da vidim broj tablica-instinktivno, pozeleci da ga prijavim,da ga uhapse da ga razapnu na sred Terazija..Srce mi je jako tuklo...u mislima postadoh i sama uzasno agrsivna...bespomocno besna...
Pomislih da imam zensko dete...pomislih da ima mnogo zenske dece...
Citavo popodne sam pod jakim utiskom dogadjaja...
Pitam Vas...da li je nama slucajnim prolaznicima u moci da reagujemo..da li se ljudi uopste usudjuju da nekoga nepoznatog odbrane u nevolji..da li bi da sam srela milicijsku patrolu nadomak imala prava,i koristi ako bih prijavila ovo maltretiranje?
Zbunjena..po prvi put...
Pomislih da imam zensko dete...pomislih da ima mnogo zenske dece...
Citavo popodne sam pod jakim utiskom dogadjaja...
Pitam Vas...da li je nama slucajnim prolaznicima u moci da reagujemo..da li se ljudi uopste usudjuju da nekoga nepoznatog odbrane u nevolji..da li bi da sam srela milicijsku patrolu nadomak imala prava,i koristi ako bih prijavila ovo maltretiranje?
Zbunjena..po prvi put...