dive
Legenda
- Poruka
- 61.234
nekad su vazduh i voda bile osnovne stvari zagarantovane pravom svakom coveku na ovoj planeti
danas je voda izuzeta od toga
imam poznanicu koja je zivi i radi u holandiji
svakog vikenda sa prijateljicama ode na rucak
ovog puta su sele i porucile hranu..konobar je pitao za pice, sve sem jedne su porucile, a ta jedna je porucila samo casu obicne vode
i naisla na - izvinite ne sluzimo vodu iz cesme..mozete da porucite flasiranu..znate, mi svakog meseca platimo racun 2000eu zbog te porucene case vode
kaze da su rucak pojele, ali da im je ostao u grlu
i seca se da svaki put kad dodje u srbiju i ode u omiljeni kafic, konobar bez pitanja prvo na sto iznese bokal vode sa nanom i casu za svakog
ne kazem da i u srbiji ne postoji pojava nesluzenja cesmovace
realno, ako pogledamo da ta casa vode nije samo popijena voda, nego i deterdzent i voda koje se koriste da bi se ta casa oprala, dodjemo do cinjenice da voda sa cesme nije nesto sto treba da se sluzi besplatno u restoranima
do juce, ta besplatna casa vode se podrazumevala cak i da samo svratite sa ulice i zamolite za casu vode
da li je ta obicna besplatna casa vode najava onoga sto nas ceka sutra?
danas je voda izuzeta od toga
imam poznanicu koja je zivi i radi u holandiji
svakog vikenda sa prijateljicama ode na rucak
ovog puta su sele i porucile hranu..konobar je pitao za pice, sve sem jedne su porucile, a ta jedna je porucila samo casu obicne vode
i naisla na - izvinite ne sluzimo vodu iz cesme..mozete da porucite flasiranu..znate, mi svakog meseca platimo racun 2000eu zbog te porucene case vode
kaze da su rucak pojele, ali da im je ostao u grlu
i seca se da svaki put kad dodje u srbiju i ode u omiljeni kafic, konobar bez pitanja prvo na sto iznese bokal vode sa nanom i casu za svakog
ne kazem da i u srbiji ne postoji pojava nesluzenja cesmovace
realno, ako pogledamo da ta casa vode nije samo popijena voda, nego i deterdzent i voda koje se koriste da bi se ta casa oprala, dodjemo do cinjenice da voda sa cesme nije nesto sto treba da se sluzi besplatno u restoranima
do juce, ta besplatna casa vode se podrazumevala cak i da samo svratite sa ulice i zamolite za casu vode
da li je ta obicna besplatna casa vode najava onoga sto nas ceka sutra?
Poslednja izmena: