Kućni ljubimci i partneri

Mačkarenje i keruždarenje po stanovima je odvratno...Nemaš kuću i dvorište-nije za tebe ni ker ni mačka.
Grozan je život tih poludivljih zveri u tim velikim kavezima...
Naravno da se linjaju...
Moje džumare i mačak se ne linjaju-imaju lepu ,sjajnu dlaku i veseli su i samo bi da se igraju...Deca,a matora...:lol:
U stanu ih ne držimo.
Veca je došla iz stana kod mene u kuću gde sam već imao zveri i trebalo joj da se navikne-nisu odmah bili u ljubavi.
Vremenom ih zavolela i recimo mačak više kod nje kod nogu spava nego kod mene...Mene samo šapom budi kad bi napolje...:manikir:

Trebali bi

Međutim nekad se dodje do kućnog ljubimca bez namjere

Npr u sred hladne večeri u kartonu pored kontejnera sedi iscrpljeno više mrtvo nego živo mace humanost ti opasno proradi i poneseš ga kutji nahraniš ga odvedes kod veterinara ...ono uzvraća sa ljubavi i mazi se do bez svijesti

I sad pored maćeta imaš krkana od muža koji je imun na humanost i dobro delo ,.......

mimimi mimimi

Pa ako se udas za muza koji je imun na humanost i dobro delo, onda neka ti je sa srecom :P

Sa kucnim ljubimcima nije zezanje ni proba, ako imas ljubimca

moras da mu obezbedis ono sto vrsti odgovara ili se ne petljaj u to.

Problem sa izborom partnera lako moze da bude kucni ljubimac,

resava se jednostavno, izaberes ono sto ti odgovara.

:lol:

Jedan macor na selu mi je pre dve godine podavio sve macice koje je macka omacila. Udavio je i dva ovogodisnja. Redovno mi bije macku, onako krvnici, par puta je zamalo ubio. Nosio sam je kod veterinara ne zna se vise koliko puta..20 km u jednom i isto toliko u drugom pravcu. Davi sve macice u komsiluku, davi macke, dva odrasla komsijska macora je ubio i mrcvario da su ga ljudi motkama oterali. Bukvalno ga svi ljudi iz kvarta pokusavaju ubiti. Ogrebao je jednu stariju zenu, presekao joj je kozu na ruci kao ziletom. Komsijama koji cuvaju pilice je nocna mora. Niko ne zna ciji je i gde spava.
Vazdusna puska bi ga samo zagolicala..,
Komsija, momak od 22 godine, koji bas cuva macke, obozava ih, je kontaktirao neke sluzbe da intervenisu..smejali su se.. Koliko puta me je u sred noci probudilo krvavo stenjanje komsijskih macaka...I lavez komsijskih pasa dok se to desava..A ustajem u 5h. Zbog njega su cesto puta noci mirnije u gradu nego na selu.
Cuvas zivotinju, vezes se za nju, i onda dodje krvnik i slomi joj kicmu.
Sta na ovo kazes?
Ti bi ga kulturno zamolila da se urazumi?:lol:

to je vec druga prica
ne znam sta da ti kazem, razumem taj bes
ja kad sam spasavala macke od ulicnih pasa motkom sam to radila i nije mi bitno ocu li ubiti dzukelu u tom momentu, nije im bilo nista pobegli nisam ubila ni jedno kuce....iako volim pse i nikad povredila ne bih ni jednu kucu ovako
ali razumem da u momentu kad moras da biras jjebi ga
ne znam sta da ti kazem

ja sam odreagovala na post jer je, sa jos tim smajlisama, zazvcalo ko da to iz zabave radis, jer takvih mamlaza ima koliko oces....

Poslednja izmena:
Član sam jedne grupe macaka na FB i sinoć jedna iz srbije ubacila 5 slika maćeta koje ima 5 mjeseci. Njen muž je valjda očistio šupu u dvorištu i mace mora da leti iz kuće u ladno dvorište! Nju je brinulo kako će mace podnese tu selidbu i tražila je savet .....bila sam prva i dala savet da nađe novog muža!

Dva pitanja

Kako bi vi rešili takvu situaciju?
Da li ljubav prema kućnom ljubimcu može biti razlog za razvod braka ?

:kolac:

mimimi mimimi

Može :lol:

Back