Kućni ljubimci i partneri

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.060
Član sam jedne grupe macaka na FB i sinoć jedna iz srbije ubacila 5 slika maćeta koje ima 5 mjeseci. Njen muž je valjda očistio šupu u dvorištu i mace mora da leti iz kuće u ladno dvorište! Nju je brinulo kako će mace podnese tu selidbu i tražila je savet .....bila sam prva i dala savet da nađe novog muža!

Dva pitanja

Kako bi vi rešili takvu situaciju?
Da li ljubav prema kućnom ljubimcu može biti razlog za razvod braka ?

:kolac:

mimimi mimimi

Član sam jedne grupe macaka na FB i sinoć jedna iz srbije ubacila 5 slika maćeta koje ima 5 mjeseci. Njen muž je valjda očistio šupu u dvorištu i mace mora da leti iz kuće u ladno dvorište! Nju je brinulo kako će mace podnese tu selidbu i tražila je savet .....bila sam prva i dala savet da nađe novog muža!

Dva pitanja

mimimi mimimi

kakve ti dileme imaš :lol:
ne može tj .ne bi trebalo, al ljudi koji dobro funkcionišu mogu da nađu rešenje koje će da bude zadovoljavajuće za oboje...a ako jedan lupi šakom o sto i kaže ne može, moraju napolje, tačka, ****** onda takav brak

Koliko sam shvatio mace ide u supu tako da ne vidim veci problem.

Moze da bude samo izgovor da se sakrije da ljubavi medju supruznicima nije ni bilo.
Ima veći problem

Mace koje živi u kuci/stanu nema toliko jako i čvrsto krzno kao ove sto većinom dana trče po dvorištu

Što znači mace će da se prehladi + što jadno neće moći da shvati šta se to dešava znači mjaukat će i tražiti put u kuću

mimimi mimimi

Pa zar stavovi oko kucnih ljubimaca ne bi trebali da se znaju pre braka?
Ili, ono, vencavamo se da bismo se vencali, pa cemo se upoznati, ima vremena :confused:
Trebali bi

Međutim nekad se dodje do kućnog ljubimca bez namjere

Npr u sred hladne večeri u kartonu pored kontejnera sedi iscrpljeno više mrtvo nego živo mace humanost ti opasno proradi i poneseš ga kutji nahraniš ga odvedes kod veterinara ...ono uzvraća sa ljubavi i mazi se do bez svijesti

I sad pored maćeta imaš krkana od muža koji je imun na humanost i dobro delo ,.......

mimimi mimimi

Ima veći problem

Mace koje živi u kuci/stanu nema toliko jako i čvrsto krzno kao ove sto većinom dana trče po dvorištu

Što znači mace će da se prehladi + što jadno neće moći da shvati šta se to dešava znači mjaukat će i tražiti put u kuću

mimimi mimimi

Brat i snajka su imali taj problem, sada macka spava na psu u njegovoj kuci...

Nece to dugo da traje, mozda par dana.

Mislim da je problem sto neko zeli da cuva zivotinju u kuci a da se prethodno ne upozna sa svim njenim potrebama.

Brat i snajka su imali taj problem, sada macka spava na psu u njegovoj kuci...

Nece to dugo da traje, mozda par dana.

Mislim da je problem sto neko zeli da cuva zivotinju u kuci a da se prethodno ne upozna sa svim njenim potrebama.
Moje mačke nisu ulične one žive u kuci i ljeti koriste terasu. izdaju i zimi ali samo na minut ili dva i odmah ulaze unutra i liježu na Radiator nisu navikli na vremenske nepogode vodu npr nikako ne vole

1b55846f3c4b0585af5931c10f1742d7.jpg

20161207_150751.jpg

mimimi mimimi

nego cica mace mogu da sačekaju
razmišljam dal opet da uzmem hrčka ili ipak malo duže živeće morsko prase koje je blesavo 100 na sat
ili kakvog zekonju

mada je rastanak uvek težak...
mislim ne zna se šta je gore - dal ovo malo blesavo što kratko živi a taman se naviknemo jedno na drugo
ili ovo što duže živi pa bude još teže...

Dva pitanja

mimimi mimimi

Da bravo odma razvod i decu nek vodi sa sobom!!

Back