Ju, ne smem ovde ništa ni da napišem

Ali, s obzirom da radi od 7 do 7, i subotom, ne znam šta bi mogao još da radi i po kući...
Ako ima malo vremena uvek ga posveti detetu, i to meni savršeno odgovara, bolje nego da uzme krpu u ruke
Šta ja znam, ne žalim se, ponekad nešto prigovorim, nekoliko puta je usisao i oprao sudove, ali nije vredno pomena... Poenta je da bi on i mogao da živi u svinjcu, jednostavno ne misli da je potrebno nekad nešto spremiti, otprilike čemu brisanje prašine kad će se opet nakupiti
Oko deteta, hmmm... to baš ne zovem pomoći... svaki slobodan trenutak provede igrajući se s njim i učeći ga 'muškim mudrostima' (ako te neko udari, vrati mu

). dok je bio beba, nijemu bio baš zanimljiv

; ali sad su njih dvojica tandem, a mama ostaje kući da peče palačinke za večeru kad se oni vrate s fudbala
elem, najvažnije od svega mi je da ne očekuje savršenstvo i apsolutni red, niti svaki dan skuvano, jednostavno je prepustio meni da ja odlučim kad šta i kako mogu i uvek je zadovoljan time... pretpostavljam da je ovo loše zvučalo i da će sad neko da me isproziva, ali ne znam kako bih bolje objasnila