- Poruka
- 2.767
Pa ovako
Moja komsinica drzi jednog psa.On je lutalica i dosao je tu kod nje,i ona je kao prihvatila da ga hrani
Medjutim,ona i najmanje vodi brigu o njemu
Jedino sto ga je vakcinisala
i ponekad ga odvede do veterinara
Ja sam mu dala kucicu od mog proslog psa .
Inace kucica je posle 5 godina nikakva
Ja nisam videla pametnijeg psa
Kada sednes,on ti pridje ,sedne do tebe,i podigne sapu da mu das "kosku"
ma divan je
..Svi ga iz komsiluka hrane,i malo po malo to je postao "NAS" pas
I tako je ,pa vec 4-5 godina
SVI MU DONOSE HRANU I MAZE GA,ali nikome nije padalo na pamet da on ne dobija pravu i dovoljnu brigu od "gazdarice"
U poslednje vreme,sav je izranjivan
I vec par meseci stalno ide sa podignutom sapom jednom
Sapa je malo natecena,ali nema nista,ni gnoja ni uboda nista,,
Kako se ova zima oduzila,ja ga pustam da prespava u hodniku,Sa obzirom da ,takodje pustam i jos dve macke(pored mojih dve),nocu je vrlo veselo..
,,,svuda zivotinje po kuci
Moj dragi polako pocinje da se ljuti ,i da mu smeta to sve...-a kako i ne bi?
Kaze da pas smrdi i pored toga sto sam ga ja okupala...(dobrih 5 minuta sam ga kupala i svih 5 minuta je bila tamna voda)
prvo moje pitanje je
1.kako je najbolje okupati psa,i da li smem da napunim kadu i da ga cusnem u vodu.Da li smem sa mojim samponom da ga kupam,i koje topline bi trebalo da bude voda- ( sa obzirom da nikada nisam imala u kuci psa)
2.kako je najbolje,i od cega da mu napravim kucu,Sta je najbolje za izolaciju i kako to da izvedem?
3.
Da li to sa sapom moze da bude neki ozbiljniji problem?i kakav pregled je potrebno da uradi?
4,Cini mi se d je malo izgladneo,sta da mu dajem?( zaboravite na skupe recepte)
5 hvala vam unapred
Moja komsinica drzi jednog psa.On je lutalica i dosao je tu kod nje,i ona je kao prihvatila da ga hrani
Medjutim,ona i najmanje vodi brigu o njemu
Jedino sto ga je vakcinisala
i ponekad ga odvede do veterinara
Ja sam mu dala kucicu od mog proslog psa .
Inace kucica je posle 5 godina nikakva
Ja nisam videla pametnijeg psa
Kada sednes,on ti pridje ,sedne do tebe,i podigne sapu da mu das "kosku"
ma divan je
..Svi ga iz komsiluka hrane,i malo po malo to je postao "NAS" pas
I tako je ,pa vec 4-5 godina
SVI MU DONOSE HRANU I MAZE GA,ali nikome nije padalo na pamet da on ne dobija pravu i dovoljnu brigu od "gazdarice"
U poslednje vreme,sav je izranjivan
I vec par meseci stalno ide sa podignutom sapom jednom
Sapa je malo natecena,ali nema nista,ni gnoja ni uboda nista,,
Kako se ova zima oduzila,ja ga pustam da prespava u hodniku,Sa obzirom da ,takodje pustam i jos dve macke(pored mojih dve),nocu je vrlo veselo..

Moj dragi polako pocinje da se ljuti ,i da mu smeta to sve...-a kako i ne bi?

Kaze da pas smrdi i pored toga sto sam ga ja okupala...(dobrih 5 minuta sam ga kupala i svih 5 minuta je bila tamna voda)
prvo moje pitanje je
1.kako je najbolje okupati psa,i da li smem da napunim kadu i da ga cusnem u vodu.Da li smem sa mojim samponom da ga kupam,i koje topline bi trebalo da bude voda- ( sa obzirom da nikada nisam imala u kuci psa)
2.kako je najbolje,i od cega da mu napravim kucu,Sta je najbolje za izolaciju i kako to da izvedem?
3.
Da li to sa sapom moze da bude neki ozbiljniji problem?i kakav pregled je potrebno da uradi?
4,Cini mi se d je malo izgladneo,sta da mu dajem?( zaboravite na skupe recepte)
5 hvala vam unapred