Kući

gost 310829

Veoma poznat
Poruka
10.351
da li je normalno da osoba s kojom ste u vezi svaki dan kod njenih prepričava sve što joj se u toku dana desi s tobom, kakav seks ste imali, šta ste jeli...sve, sve...?
o čemu se tu radi...?

Njenih, roditelja ili prijateljica?
Ajde da razumem prijateljice, mada opet neke stvari i treba zadrzati za sebe, ali da familiji isprica svaki detalj, cudno.
Mozda su otvoreni ljudi pa sve dele, ili ima neku previse zasticniku familiju, pa je vaspitana na raport.

da li je normalno da osoba s kojom ste u vezi svaki dan kod njenih prepričava sve što joj se u toku dana desi s tobom, kakav seks ste imali, šta ste jeli...sve, sve...?
o čemu se tu radi...?
Naravno da nije.
Najveca greska je dozvoliti da drugi imaju (potpuni) uvid u vasu vezu. Tako najlakse nastaju problemi i kada ih nema. Uvod u "gluve telefone".
Nikada mi nije bila jasna bas tooolika prisnost sa svojima, odsustvo potrebe za privatnoscu. Mislim da se takvi ljudi nikada ne mogu zaista osamostaliti. Da nemaju ni volju ni potrebu da se otrgnu (ne otudje) od porodice i zapocnu svoju (bez upliva drugih).

o čemu se tu radi...?

Naravno da nije, ni najboljoj drugarici ne pricam sve a kamo li ukucanima... boze me sacuvaj kakvih na svetu ima :roll:

Мени је једна рекла како се оне тако окупе код неке од њих и препричавају шта је било, како је било, као у невероватне детаље се иде.. А како мени није јасна потреба да се то ради, а ни потреба тих људи да знају како је*е тамо неки, ја или ко већ онда нисам ни улазио у ту причу..

Мени је једна рекла како се оне тако окупе код неке од њих и препричавају шта је било, како је било, као у невероватне детаље се иде.. А како мени није јасна потреба да се то ради, а ни потреба тих људи да знају како је*е тамо неки, ја или ко већ онда нисам ни улазио у ту причу..

:mrgreen:

o čemu se tu radi...?

nije citava ako prica o sexu :aha:

voli da se hvali ali nema trunke stida da ukapira, da se sve stvari u vezi sexa sa deckom ne pricaju pred drugima :lol:

ma ne pricaju se detalji ni sta ko kome radi
i da se prica to je bezveze da se okupljaju piju kafu pa caskaju
to su nadobudne klinke

o čemu se tu radi...?

..:eek: Meni je to daleko od normalnog..Bas sve detalje?! Nesto ne stima bas najbolje u takvoj porodici..

bez uvrede ali ta porodica je poremecena jer dete koje prica sa roditeljima o sexu u detalje koji je imala sa tobom je pogresno vaspitano ili jos gore :sad2:

ako me kapiras :pivce:

mogu da razumem da prica frendicama ...ali ovo :bljak:

Back