Kuće gastarbajtera

franak

Buduća legenda
Poruka
27.549
Kao što tema kaže puno je naših ljudi- žive u inostranstvu a kuće zvrje u domovini.Ima i takvih gastarbajtera što izdaju pod kiriju.Ima i takvih što plaćaju da neko spava u kući i to jasno plaćaju da bi neko stanovao.Jel može država da ih uz to oporezuje zbog toga?

generalno ti placas porez za svaku nekeretninu koju imas, i komunalije i ostale stvari..tako da je sve to vec pokriveno

franak bi na sve to da jos placas jer je ne koristis
Jok, nego bi da proveri dal mu prolazi finta kako umesto da plaća porez što izdaje nekretninu ustvari on plaća stanarima da mu žive i čuvaju stanove.

Ona fora, pitam za drugara

Po toj logici ja već plaćam porez na nekretnine u kojima ne živim osam puta više nego na onu u kojoj živim.

Zavisi prijatelju iz kog ugla gledaš.Pre neki dan sam slušao Švajcarca na Srpskoj televiziji jer ga država dovela da ih nauči kako se plaća porez.
Švajcarac ali svaka čast kako govori naš jezik.Imam utisak da će nakupiti pare od poreza da će buđžet prelivati.Zato sam i reko da u Srbiji ima
para ko pleve.Treba se samo pokrenuti za poso a i za pare.

Zavisi prijatelju iz kog ugla gledaš.Pre neki dan sam slušao Švajcarca na Srpskoj televiziji jer ga država dovela da ih nauči kako se plaća porez.
Švajcarac ali svaka čast kako govori naš jezik.Imam utisak da će nakupiti pare od poreza da će buđžet prelivati.Zato sam i reko da u Srbiji ima
para ko pleve.Treba se samo pokrenuti za poso a i za pare.
Oće , samo da krene da oprezuje nekretnine kupljene u vreme hiperinflacije po realnoj stopi umesto da kumunjare koje su privatizovale društvene stanove za 100 DM prođu sa porezom u vrednosti kutije šibica

Back