mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.487
Uh, danas sam se baš umorila.
I sutra će isto biti naporan dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja. I meni.Uh, danas sam se baš umorila.
Samo sam se pitao , kada će doći taj dan da te vidimo obradovanu .Da nisi malo ljubomoran?![]()
Takođe. I takođe.I ja. I meni.
Ne znam kako bih ti rekla, ali ja sam jedna prilično nasmejana osoba većinu vremena. Samo nisi navikao na moj humor.Samo sam se pitao , kada će doći taj dan da te vidimo obradovanu .
Sad nastavite ćaskanje .
Ma preživećemo.I ja. I meni.
Zar ne možeš mali predah da napraviš?Ja mislim da samo nedelju neću da radim. Ostalo verovatno normalno, sutra i duže.

Vas dve ( Red i Serafim) , stekao sam utisak da ste se udružile samo mene da grdite .Ne znam kako bih ti rekla, ali ja sam jedna prilično nasmejana osoba većinu vremena. Samo nisi navikao na moj humor.
Objekti gde radim, ne rade.Ja nemam produženi vikend
U petak radim 2 sata kraće, a u subotu i ponedeljak redovno radno vreme
Ne mogu. Gužva je, moram da završim sve što sam prihvatila. Nisam radila u subotu prošlu zbog slave, tako da to je to. Do 1.maja otprilike.Zar ne možeš mali predah da napraviš?
Ti uopšte ne znaš kako je kad grdimo, čim tako misliš. Bar ja.Vas dve ( Red i Serafim) , stekao sam utisak da ste se udružile samo mene da grdite .
A bebe su osetljive .
Što se mene tiče, nikad i nisi. Slike iz prošlog veka ne računam, a nisam ni videla.Pa neću se valjda opet kačiti .
E to i ja razlikujemDoduse, slicna je beloj radi![]()
Murina je zaebana ali neće da te dira ovako bezvezeJa imam traumu iz detinjstva na Jadranskom moru kad je pored mene iskočio ronilac sa onom morskom murinom ili kako se već zove i upozorio moje roditelje da se ne kupam tu. Tako da stene baš ne volim.
Isto sam pomislila kasnije al kad se nađem u tom tripu prirode nekako zaboravim na prednosti moderne tehnologijePa imaš google, uslikaš i odmah google pitaš šta je ovo, valjal čemu![]()
Misliš petrovac .E to i ja razlikujem
Bela rada je velika
A ima i mala al ona ne miriše
Imala sam oko 8 godina. Išla s mojima na more u Bečiće. I uvek smo išli čamcem na neko ostrvo u blizini sa uvalama. Sami, nas troje. Moji zaspali na plaži a ja se kupala oko neke velike stene. I odjednom iskoči čovek u ronilačkom odelu sa tom "debelom zmijom" (kako sam je doživela u tom momentu). Odveo me kod roditelja i rekao da se ne kupamo tu.Murina je zaebana ali neće da te dira ovako bezveze
Živi u rupama u stenama
Mog druga ujela al on ju je čačkao
Čula sam za njega, znam čak da se koristi za probleme sa stomakom al ne znam kako izgledaMisliš petrovac .

Pojasni nam maloPošto ste imali temu , dobro ste me podsetili za kantarion.
Ima 5 upotreba , ali za forumaše je najbitnije da popijemo po jednu kaščicu svako jutro .
Ima nešto slično kamilici ali je stabljika duža i ne miriše.Čula sam za njega, znam čak da se koristi za probleme sa stomakom al ne znam kako izgleda
Saću da guglam
Aaaa pa to nema veze sa kamilicom
Ovo je žuto i ima drugačije i listobe i cvetove
To ne bih sigirno pomešala
Evo PETROVCA
![]()
A evo KAMILICE
Nema šanse čak ni ja da pobrkam
![]()