Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opet mu dali testo da se igra u ćošku. O brate.Burek sa špinatom.
Od juče za mene nema druge opcije, samo kontra Vučića![]()

Lep naziv Pero!Наслов сугерише али, не дајте се заварати. Биће их још али и то занемарите.
Друштво, guys, што би рекли англосаси настављамо да се дружимо на истом месту. Да ми будете здрави, насмејани и весели.
Pogledajte prilog 1688556
Pogledajte prilog 1688557
Link do prethodne kafane:
https://forum.krstarica.com/threads/u-senci-izvrnute-torte-knjiski-moljci-xxxiii.1020019/

I ja sam tako naučilaJa kad pravim musaku sa patlidžanom svaki komad patlidžana prvo ispohujem, tako naučena. Ima li neki lakši/brži način? Sa tim pohovanim ploškama stvarno bude mmmm ali mi mrsko
Žene??
Ispeci ga u rerni celog pa kad se ohladi iseci ili ploške izgriluj u tiganjuJa kad pravim musaku sa patlidžanom svaki komad patlidžana prvo ispohujem, tako naučena. Ima li neki lakši/brži način? Sa tim pohovanim ploškama stvarno bude mmmm ali mi mrsko
Žene??
Ja ga punim jer me isto ko moju cerku mrzi da pohujem!Ispeci ga u rerni celog pa kad se ohladi iseci ili ploške izgriluj u tiganju
Tako sam napravila kako i Forke reče. Nisam stigla ni uslikati, nestade@Kćerka Direktora Cirkusa samo posolim da pusti vodu i properem i redjam, krompir, tikvica, meso, patlidzan, krompir

Uživajte!Lep sunčan dan, 14°C.idealno za šetnju.
Nope, izbacio sam enerdžajzere a volim.
Znaš kako mi je milo zbog tebe!Lep sunčan dan, 14°C.idealno za šetnju.

Legenda kaže da još čeka Bolt.Znaš kako mi je milo zbog tebe!
Vala si zaslužio i odmor i uživanje!![]()

Dobar dan, dobri ljudi!
Neka je sretno u novom kafiću!
Gdje da parkiramo svoje metle?
Ili @Shadow_woman i ja svoje zmajeve s Temua?![]()